Какво је ово шпрдање, немој те банујем :)
Иако је очигледно да се зајебаваш, ај свеједно да одговорим и закључам.
Тијело не васкрсава, него душа. ''Из праха си настао, у прах ћеш се и вратити.''
И какве дубине Земље? :) Пакао је стање душе. Одсуство љубави. Није ти то рогоња с трозупцем који те мијеша у чорбасу к'о у Том и Џерију. Замисли сцену: сједиш на некој клупи, око тебе нико и ништа. Празнина. Јеб'о трозубац, ето ти пакао.
Наравно да није буквално тако, ал' ето сликовито...
Зомбије нећу ни да коментаришем.
За детаљније информације апокалипсис у руке и тумачење, па лагано. Преширока је тема да би' ти ја сад писао реферат.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Na onom svetu je od autora na sajtu bio samo blek hol al mislim da on nije više aktivan
Nije fora, istina je!
zar nismo i pufnicu ubili jednom?
Jes al i ona neaktvna bokte svi bivši mrtvaci neaktivni
Na ovo pitanje samo Faca može dati odgovor, a ako zaključa temu onda znači da ni on ne zna. ;)
Какво је ово шпрдање, немој те банујем :)
Иако је очигледно да се зајебаваш, ај свеједно да одговорим и закључам.
Тијело не васкрсава, него душа. ''Из праха си настао, у прах ћеш се и вратити.''
И какве дубине Земље? :) Пакао је стање душе. Одсуство љубави. Није ти то рогоња с трозупцем који те мијеша у чорбасу к'о у Том и Џерију. Замисли сцену: сједиш на некој клупи, око тебе нико и ништа. Празнина. Јеб'о трозубац, ето ти пакао.
Наравно да није буквално тако, ал' ето сликовито...
Зомбије нећу ни да коментаришем.
За детаљније информације апокалипсис у руке и тумачење, па лагано. Преширока је тема да би' ти ја сад писао реферат.
kako nista, ima klupa? :D
Фаца закључао..буквално. :)
Да, и ја пакао схватам као стање ума, неку празнину, монотоност и хладноћу. И репризирање Рањеног орла по цео дан.
И Жаре, ал' без Гоција лолчић
Зајебите шпрдњу, сви ћете ми на лађење :)