Да или не? IV

1. da citaj odpozadi
    da li je to elenna ljubomorna?

2. lepo sanjaj, kumo!
    mi cemo da posvadjamo predraga i devojku vec nekako :))))

3. pomocice mo joj
    jer tako?

4. pomocice mo joj
    jer tako?

5. da, hocete:)))al za malo..:)))nisam ljubomorna, nek se deca volu i grlu,bolje da pevu nego da kuku:))))
    da li cete vi da se muvate jos dugo ili da predjete na akciju?

6. mi samo caskamo

da li ste ti i predrag u akciji?

7. da ,valjda ce mo preci nezavisi samo od mene
    da li ti spavas nekada?

8. da, povremeno

zar ne spavaju svi tako ponekad?

9. da cak i ja
    da li mi sada verujes?

10. da, naravno

da li ti verujes u mene?

11. da
    da li ces mi reci odakle si?

12. da, rekoh ti, odavde
    (vatrena sa juga, eto)

da li je to vazno?

13. ne,bilizu si mene
    da li je tebi vazno odakle sam ja?

14. ne

da li bi na spavanje?

15. ja, ne.

imaš li ptičji grip?

16. Ne

Da li nosis tange?

17. ofkors.

Da li jedes ajvar?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.