Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ЈА ОПЕТ ЗАДЊИ!
fgsfdgdfghfghjgjghjhkhg hk hgkjhdgj d
Kiko, opet kašlješ???
Upalo mi nešto u grlo..
Uuuu, nezgodno...
Da angažujemo neke patuljke da vade to, a?
dakjdjfadofadsjoghdsoghdodhfodosafdfadf... Ne treba, jacka, upravo je ispalo. :D
E dobro je! Ja taman 'tela da potražim onu četku što se ribaju flaše...
Ionako ne znam 'de stoji, razumem se u zimnicu ko Marica u kriv...
Pobedaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Ću pobedim!
Samo da overim pobedu...
al ad bi se zajebavali...
nego, prcaš li?
Brate, ja stalno.
Pa šta radiš za kompom, Kiko, kad stalno...? :))
Kako "šta radim"? Hvalim se.
Ahaaa..mislim, malo bi bilo neudobno , jer ti reče "stalno", a ja bukvalno shvatila.. :))
Ako, brate, samo se ti hvali, valja se.
kad se ne hvališ ko da i nisi .)
đe si gogo, ni tebe nema baš često :)
E, nema se vremena, druže moj :)
Na sve strane jurišam, malo visim na fejsu...tako :) Kad imam slobodnog vremena, odkuntam - to mi slađe od svega :)
Poslednja!! Zaključavaj.
Ćao, ljudi! :) Nije me bilo ovih dana, ali opet sam tu da pobedim!
I ja sam tu!