Ко последњи побједник 128

1. nama danas dan škole pa mogu ceo dan da bleji na ovom čudu

2. Који си разред ?

3. Predškolsko, čim vjeruje da će pobijediti pored živog mene.

4. šalabajzeru uspori malo vidiš da ja dobijam

5. Шалабајзеру то си говорио и за мене, па виђи ме сад :)

6. Ti si policajac, a kod nas je još ostalo ono komunističko, da se boje murije, pa i moderatori. Ali, STAĆU JA U KRAJ TOME!
    Vučić

7. Шалабајзеру, како Шипово ? :)

8. jel vi gledate futsal sad ???

9. Šipovo odlično, Zmaj od Šipova još bolje, idila. :)

10. Знаш ли змаја уживо ? један мој друг је имао баш огромну жељу да га упозна, све његове клипове знао напамет :)

11. koji je to kralj ja sam ga davno gledao

12. Znam, i ništa zanimljivo nema za izdvojiti. Takvih budala kod nas ima za izvoza, samo nisu imali tu sreću da budu snimljeni kao Zmaj i legendarna sahrana.
    Odo' na pos'o. Pozdrav.

13. Ај :) мене данас од 6 часова 4 избацише :) сва срећа нико ме уписао није иначе оде владање :)

14. pa šta ti radiš na časovima ludaku

15. Слично ко и овде :) спемујем. Елем договорили се нас 8 да свако смисли свој крик, и кад год професорица проговори ми ко будале завијамо, крештимо ко ће га знати. Вамо дркају курац на часу, на другом коло играју, гађали се торбама лудница општа :)

16. to sa kricima i mi radimo , samo što mi koristimo domaće životinje . Kad neko na času kaže farma ma krenemo sa kricima

17. Ма нису то крици, то је нешто стравично што ниједна животиња не посједује :) то оре, то копа :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.