Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
đes fmn, kako je? bio sam u bg... moram se požaliti kako neću nikad naći stan...
Pa što se nisi javio? I ja sam u Bgd-u sad... Kako mišliš nećeš nikad naći?
Evo, nije loše, ništa posebno :)
JA
jebi ga fmn, bio sam samo na jedan dan, predavao papire i ganjao taj stan... pa niko ne da na dva mjeseca, a meni treb samo do useljenja...
Buri, što im kažeš kol'ko će budeš tu... Kažeš ne znam, do daljnjeg, pa sediš kol'ko ti treba i ajd zdravo!
Ja došla sabajle! :)
jebi ga jacko, to smo malo istraživali... a i traže svi neki depozit, pa nam onda on propada :D đes šta ima? jes vidjela sinoć mlađanog oskara?
Uuu, videla sam! Bogami, žao mi je što igra za vas! Ne mogu mu veći kompliment :))))
Propada ako odeš pre 'ugovorenog roka'? E sad sam sve čula...
pa da... jedino da mu ne platimo režije za zadnji mjesec i to...
inače kako se živi?
Vidiš, i to je neka računica. Kakav sam konj, ja se toga nikad ne bi setila! Uvek mojima serendam da me nisu vaspitali kako treba!
Ma super je, ne žalim se... :)
Malo me zaeba ova kiša sad, imam nešto za popodne, a ona kad počne, ne odmiče mi se od unutrašnje kvake, ako mi veruješ.
eee, nisam se ni ja toga sjetio, al imam drugare koji misle 300 na sat...
e isti slučaj, mada je ovdje padala cijelu noć, a sad se razvedrava... moglo bi se nekuda pokrenuti
Evo prestala i ovde, valjda neće više, nanu joj naninu!!!
I ajd što to, nego moram i nešto da kupujem, tačno će mi kosa otpasti! Mrzzzzzim!
i ja trebam kupiti neki poklon drugu za diplomski... lololo ubistvo...
Ma... i to sad kad mi krene...
Ja moram po između ostalog farmerke, pantalone, šta već. I ništa mi gore nego kad mi je sve do članka! pu!
hahah, jes nervira to probanje... onao ofrlje, a da nije skupo, pa ako bude odgovaralo, dobro i jest, a ako ne, jebi ga...
Ne pomaže ni kad probam. Opet mi ostanu kratke!
kako to, boga ti? ne rasteš valjda još?
Upad u knoverzaciju.
Ma taman posla, buri, i ovako sam skroz nepraktična. Ne mrači mi leba ti :)))
Nego se zaebavam ja... Al' stvarno imam problem, ove što su mi taman, te su mi kratke, pa moram broj veće, onda mi te spadaju pa sam sva skalava. Ne valja ni to... bem ti sudbinu! :)
Jel šiješ pantalone, kad si već tu? :)
Ma ne, imam dva para i uredno ih održavam. :) Šta ima novo?
Dva para je malo, i nemoguće održavati kad je jesen, jerBO stalno pada kiša i ja sam staaaaalno isprskana! :/
Tebi skidam kapu!
Novoooo... gleda mi se neki film... Imaš štogod da mi preporučiš?