hahah jes vala jacko...
đes, kako je?
A svakako...
Šta se radi? Što nisi u gradu?
ma ne da mi se, nešto me boli noga pa nisam uperit :) a i na čišćenju sam od piva, pa i ne vidim neku svrhu izlska... :D
Kako ste mi ljudeeeeeei :D ?
đes dupli... ima li koga?
никог нема мој дупли.
da onda zaključamo???
Може :)
i ja kažem... dok smo nas dvojica tu, isto je to, svakako smo dupli...
тако је :))) Сад је ред на тебе да добијеш :)
Ja se pitam.
ja...
Pih, sjebana tema skroz...
izgleda zemo :)
Đes zemo. Večeras iziđem napolje da prošetam, ugledam Milana u odijelu i vratim se kući.
au, ru te jebo, je l to neka stranački skup? pa da, sad fora, a sam vam budući odbornik...
Aha, stranački. Blamčuga.
baš... kru te jebo, pošaljem mu prouku i razbi mi glavu ko mi je dojavio, a ja neću da kažem... kao neke pičke, kad sam jebač... a on poludio i meni da ga duvam... komedija
Hahahaha
i tako.... krajišnici dominiraju...
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
hahah jes vala jacko...
đes, kako je?
A svakako...
Šta se radi? Što nisi u gradu?
ma ne da mi se, nešto me boli noga pa nisam uperit :) a i na čišćenju sam od piva, pa i ne vidim neku svrhu izlska... :D
Kako ste mi ljudeeeeeei :D ?
đes dupli... ima li koga?
никог нема мој дупли.
da onda zaključamo???
Може :)
i ja kažem... dok smo nas dvojica tu, isto je to, svakako smo dupli...
тако је :)))
Сад је ред на тебе да добијеш :)
Ja se pitam.
ja...
Pih, sjebana tema skroz...
izgleda zemo :)
Đes zemo. Večeras iziđem napolje da prošetam, ugledam Milana u odijelu i vratim se kući.
au, ru te jebo, je l to neka stranački skup? pa da, sad fora, a sam vam budući odbornik...
Aha, stranački. Blamčuga.
baš... kru te jebo, pošaljem mu prouku i razbi mi glavu ko mi je dojavio, a ja neću da kažem... kao neke pičke, kad sam jebač... a on poludio i meni da ga duvam... komedija
Hahahaha
i tako.... krajišnici dominiraju...