Ко последњи побједник 128

1. hahah jes vala jacko...

đes, kako je?

2. A svakako...

Šta se radi? Što nisi u gradu?

3. ma ne da mi se, nešto me boli noga pa nisam uperit :) a i na čišćenju sam od piva, pa i ne vidim neku svrhu izlska... :D

4. Kako ste mi ljudeeeeeei :D ?

5. đes dupli... ima li koga?

6. никог нема мој дупли.

7. da onda zaključamo???

8. i ja kažem... dok smo nas dvojica tu, isto je to, svakako smo dupli...

9. тако је :)))
    Сад је ред на тебе да добијеш :)

10. Pih, sjebana tema skroz...

11. Đes zemo. Večeras iziđem napolje da prošetam, ugledam Milana u odijelu i vratim se kući.

12. au, ru te jebo, je l to neka stranački skup? pa da, sad fora, a sam vam budući odbornik...

13. Aha, stranački. Blamčuga.

14. baš... kru te jebo, pošaljem mu prouku i razbi mi glavu ko mi je dojavio, a ja neću da kažem... kao neke pičke, kad sam jebač... a on poludio i meni da ga duvam... komedija

15. i tako.... krajišnici dominiraju...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.