Trula Srbija

1. Валдемаре, чуо сам за то, ни ја не разумем. Која особа, ваљаног психичког здравља може то да уради? А можда је био неки знак ЕУ или слично, па су клинци опијени "патриотском" спиком Образа, Двери и осталих ултрасрбских курцорганизација, решили да се са Европом обрачунају на свој начин. То ме не би зачудило нимало.

2. Valdemar

U Obrenovcu je na centralnom trgu postavljen neki solarni punjač za mobilne telefone, neki Strawberry tree, dobio evropske nagrade za ekološku energiju, grupica entuzijasta studenata tehnike i tako to... Napuni mobilni očas posla, kad ti prazna baterija, svrneš, posediš pet minuta, i rešen problem. Elem, ta sprava ima nekih desetak kablova, za razne modele mobilnih telefona. I neko svake noći seče te kablove, ajd da ih krade, pa da razumem, ali od tih isečenih kablova niko nema ništa!!! Sad to stoji onako osakaćeno, ne isplati se stavljati kablove svaki dan ponovo. Zašto, zaboga?

Ima i u Vranju jedno...prošlo je isto tako.

Ne razumem...čemu ti služi da nešto slomiš pa da ga nemaš?

3. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/350682/Huligani-11-puta-za-mesec-i-po-kamenovali-dva-nova-voza

Jel' neko ume da mi objasni što kamenuju ove vozove?

Zato što nisu raskantani pa odudaraju od ostalih?

Vjerovatno im je to zanimljivo, smiješno, i tako pokušavaju da zasluže poštovanje ostatka čopora.

4. kamenuju se vozovi koji prevoze navijače suparničkog tima. Napravi se sačekuša i voz kad prođe pospe se rafalom kamenja ne bi li kamenica pogodila nekog navijača unutra.
    Sasvim podržavam ideju.

5. kamenuju se vozovi koji prevoze navijače suparničkog tima. Napravi se sačekuša i voz kad prođe pospe se rafalom kamenja ne bi li kamenica pogodila nekog navijača unutra.
    Sasvim podržavam ideju.

Blago tebi.

6. Ne već se tip pokušava da dobije na ozbiljnosti svoje teze tako što će parafrazirati nekog psihoanalitičara za koga većina ljudi koji se ne bave tim nije ni čula, nije baš da se čovjek pojavljuje na dnevniku ili da u novinama piše nešto o njemu.

Pa dobro, ali ipak je Žižek filozof, a ne psihoanalitičar :) Nego taj post je misteriozno nestao, pa ne znam o čemu se radi.

7. ako ga je on obrisao onda bi ga trebalo banovati jer ovako ispada kao da smo mi ludi i raspravljamo o nečemu što nije ni napisano. Eto sad sam ja nataša kandić, uvuđam koje zločine prave vukajlijaši i ukazujem na njih

8. Има и у НС тај соларни пуњнач, неких годину дана, можда и више. Нико га није развалио. Мислим да раде сви каблови.

9. ja imam osećaj da to sve kidaju ovi što su plaćeni od ko zna koga i ta gamad koji su članovi ko zna kakvih NVO da bi posle mogli da kažu ''vidi ove srbe kakvi su genocidni, sve kablove su posekli''

10. Замисли крене неко да кида ту заједничку имовину и опизди га нека бакута што носи циглу у торбици у вугла. Трудница надркана хормонима му поломи пар ребара или неки пензионер, бивши инспектор, га усере од батина. Људе боли курац за све што се дешава око њих, ако се не тиче самих њих директно. На свакој теми се сведе исто. Крив је народ, а шта смо ми као појединци који ништа не чинимо да тај народ не буде више крив?

11. ja imam osećaj da to sve kidaju ovi što su plaćeni od ko zna koga i ta gamad koji su članovi ko zna kakvih NVO da bi posle mogli da kažu ''vidi ove srbe kakvi su genocidni, sve kablove su posekli''

Verovatno. I Hitler je istrebljivao Jevreje da bi oni posle mogli da se pozivaju na status žrtve i potajno zavladaju svetom, kojim su u stvari i vladali u vreme kad je Hitler došao na vlast i krenuo da ih istrebljuje da bi sprečio njihovu vladavinu svetom. Tako su se pametni Jevreji zajebali, jer su istrebili polovinu svoje populacije u pokušaju da zavladaju svetom zaboravivši da svetom već vladaju.

12. Ali da li se na ovoj temi raspravlja o sledećem:
    - (ne)uhapšeni huligani
    - Vendi sahraniti
    - Bekuta debela
    - Kandić ubiti
    - šta to sa tim rečima i zašto čitati
    - vozovi i kablovi upropašćeni
    - pronađi filozofa
    - trudnice koje biju

Ako se o tome radi onda je trulo jer nisi beo muškarac koji nasrće na vozove urlajući za svoj klub i Srbiju dok maštaš da ubijaš ili sahranjuješ žene koje su...(dopuniti) ili ipak samo sečeš kablove. I zaključili ste da su uglavnom to bitni elementi trulog, mada ne moraju svi kumulativno (odjedared) da budu prisutni za taj smrad.
    Lepo.

13. Али труднице треба да бију... Сваког ко неће да им устане у градском.

14. dobro je valdemare shvatili smo da si najpametniji na sajtu i da ti jedini voliš ovu srbiju na ispravan način, sve ostale treba strpati u sremsku mitrovicu ili još bolje na goli otok pa da možete na miru da uživate u ovoj prljavoj, smrdljivoj i maloj palanci!
    banujte filantrofopopa ako je sam obrisao post, zašto da prođe nekažnjeno ako je to uradio?!

15. I zaključili ste da su uglavnom to bitni elementi trulog, mada ne moraju svi kumulativno (odjedared) da budu prisutni za taj smrad.

Ovdašnji smrad je olfaktorna senzacija sastavljena od mnogo više komponenti, ali moraš biti genije njuha i duha da bi ih odjednom držao u svesti, a o izražavanju i da ne pričam.

16. Ali da li se na ovoj temi raspravlja o sledećem:
    - (ne)uhapšeni huligani
    - Vendi sahraniti
    - Bekuta debela
    - Kandić ubiti
    - šta to sa tim rečima i zašto čitati
    - vozovi i kablovi upropašćeni
    - pronađi filozofa
    - trudnice koje biju

Da li je ovo pitanje ili izjava?

Ako se o tome radi onda je trulo jer nisi beo muškarac koji nasrće na vozove urlajući za svoj klub i Srbiju dok maštaš da ubijaš ili sahranjuješ žene koje su...(dopuniti) ili ipak samo sečeš kablove.

Ovdje odgovaraš zašto je Srbija trula ili?
    Šta li je pisac htio ovim reći? Hm?

17. Има и у НС тај соларни пуњнач, неких годину дана, можда и више. Нико га није развалио. Мислим да раде сви каблови.

Mislim da ne rade ili bar ih je par otišlo.

18. dobro je valdemare shvatili smo da si najpametniji na sajtu i da ti jedini voliš ovu srbiju na ispravan način

Nemoj da se potresaš, ne postoji ispravan način za to. Da je svi vole na isti način, ona bi sigurno propala. I anarhisti i demokrati i fašisti su deo ekosistema, možda ne valja da bude poremećena ekološka ravnoteža. Neka cveta hiljadu cvetova. Doduše, i kad cvetovi razbijaju jedni drugima glave, to je takozvana dijalektička borba suprotnosti, bitan deo istorijskog procesa...

19. А не знам, нисам их пипкао, знам да су се људи за вријеме Егзита служили са тим.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.