Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dobar biti poster, ugh-ugh!
http://www.youtube.com/watch?v=XpkmXPUCzjs
Ostavimo po strani to da li ima razloga ili ne za iseljavanje ove porodice. Jedina greška ovog policajca je što je podlegao pritisku i možda nije vladao situacijom onako kako treba. Ali šta koj kurac ima neko njemu da brani da obavlja svoj posao. Šta, nije mu se dig'o jutros, pa kao ajde idem malo da teram silu?!
I ova deca.. Eeej, stavili decu na ulaz da brane da ih isele. EEEEJJ!! Pa šta ta deca znaju? I ona glupa keva sa ćerkicom.. Strašno!!
Je l' samo ja ovako vidim situaciju, ili..? :)
фора је што је у најмању руку идиотски хапсити жену јер је рекла ,,срамота", личи на неку тоталитарну источњачку деспотију из прошлих времена. као типа увреда краља, на ломачу с њом.
друго, не видим шта смислено може да стоји у оптужници. ометање службеног лица у врш. дуж., опструкција правде? смешно.
а децу нико није поставио тебра, него су она, као што то деца обично чине, у овоме видела неправду којој наносе својој другарици из одељења и њеној породици, па су се самоиницијативно организовала.
klasično dokazivanje sile....a na stranu što nimalo nije kul ženu pred njenim detetom da ovako bez nekog razloga uzmeš i ubaciš u maricu ko najgoreg kriminalca.
DJECO DEMOKRATIJO!
Samo mi zanimljivo da se malo ovdje piše o tome kad je narod govno, a više kad su neki službenici i policija govno.
Da, jeste idiotski nabijati je u maricu onako, i naravno da nema razloga za to. Čovek je očigledno prso i u afektu je onako postupio sa njom. Ali i ona nema razloga onako da se ponaša prema njemu, čovek samo radi svoj posao.
A i za decu mi je sumnjivo, sama se organizovala? Koješta. Običan narod ne ume da se organizuje, a deca znaju, mislim..
Ne znam, meni deluje da se digla velika prašina ni zbog čega, i jednostavno ne vidim razlog da se toliko napada ovaj policajac.
e jebiga, kako ni zbog čega? isteraće ljude na ulicu, a platili su taj stan svojim novcem (verovatno), tako da se ne slažem da se digla prašina baš bez veze....nije baš da će ti ljudi za godinu dana da zarade pare za novi stan pa nikom ništa onda što ih izbacuju....itekako ozbiljna situacija
да, ситуација је крајње озбиљна.
полицајчев посао није да убацује рандом људе који нису претња у марицу. не можеш да га браниш са тог становишта јер то није његов посао.
а деца могу тебра да се организују, знаш већ, као у основној - еј, милици се родио буразер, ајде да купимо поклон, или - ђоле нема кеша за екскурзију, ајде да му улетимо који динар.
Rekao sam u svom prvom postu da neću da ulazim u to da li je pravedno ili ne to što iseljavaju ovu porodicu, verovatno i nije, ali nije u tome poenta. Nego što više narod, a i mediji, više obraćaju pažnju na tog policajca nego na slučaj ove porodice.
Odvratno!
O Srbijo među šljivama.
Je l' to ona porodica čije je iseljavanje odlagano?
ma daj ajde bežu vukice21 samo si ti još falila
:)
I, je l' to ta porodica?
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=11&dd=14&nav_id=660311
SRBIJA LIDER REGIONA I EVROPE
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/350528/Predsednik-Urugvaja-najskromniji-na-svetu
E, to je predsednik.
Mamicu im poslaničku!! http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=22&nav_category=206&nav_id=662379
Gledam sinoć Utisak nedelje, reprizu. I priča se o Oluji. I kaže Čedomir Jovanović kako on zna kako je bilo Srbima u Oluji, jer je njegova majka bila u koloni u Oluji. Olja se iznenadi i pita ga kako je to njegova majka bila u Oluji, on samo ponovi da je bila.
E sad, njegova majka je sa teritorije RS(BiH), a Oluja je bila na teritoriji današnje Hrvatske. Grad iz kojeg je njegova majka nije bio obuhvaćen Olujom. Dakle, Čedomir Jovanović laže.
Možda nije tema za ovo, ali samo sam htio da napišem to negdje.
I nikada do sada nisam vidio gospodina Jovanovića onako nervoznog kao u poslednjem gostovanju u navedenoj emisiji. Izrešetao ga je neki profesor sociolog žestoko.