Trula Srbija

1. Uuu reme, koji trve gard ima ovaj đembeli OPAAA mada taj post nema nikak'e veze sa trulom srbijom lolo

2. Pa teže narodu da se šverca. Nismo mi navikli da plaćamo išta. u Banja Luci platiš kartu 1.40 marki, važi jednu vožnju. Kako kod vas izgleda? Koja je najniža cijena?

3. пре је било да се можеш возити уз карту која се откуцавала (око 50 динара) или димаш повластицу
    и било је љуцки, у складу са стањем у којем се бусеви налазе
    али од кад су решили да се модернизују, све више народа се буни
    ја лично, изузев могућности да видим кад ће бус (а ни то није увек тачно), сматрам да је малтене све остало исто, џабе су давали паре за та срања и џабе су нам узели паре и живце за вађење месечних
    ја имам месечну за средњошколце, то ти је 1100 динара, мислим да је уплата за једну вожњу 60 кинти, ал нисам сигуран
    свакоме ко сваки дан иде бусем у школу, на факс или посао, много је исплативије да извади месечну (изузев ако 'оће да се шверцује)

4. изузев могућности да видим кад ће бус (а ни то није увек тачно),

Mogucnost koja kosta 3,00 RSD + PDV

5. Koliko ovih kenjaca koji su zakleti fanovi BusPlusa zive u BG i redovno koriste gradski prevoz?
    Ovaj kiza zivi u bosni,al zato perfektno poznaje stanje u bg pa je kompetentan da osudjuje. Bas me interesuje za ostale.

6. Umjesto što pogrešno pišeš imena i nadimke ljudi, pokušaj da odgovoriš na pitanja koja sam postavio. Kontaš? Ja pitam jer ne znam, i onda ti meni kažeš kao informisan i ja onda zna. Kontaš? I onda ja uporedim sa stanjem ovdje. Kontaš? I onda JA JEBEM. Kontaš?

7. de nemojte se svađati braćo, svi smo Srbi, idemo na kosovo da koljemo!

8. Kurac ste vi Srbi. PRAVI SRBI SU IZ RS!

9. PRAVI SRBI SU IZ RS!

Pravo vam čovjek kaže.

OVO SU SRBI JUNACI!
    http://www.youtube.com/watch?v=IBuslh79MKQ

10. Kizo, karte su od 60 u gradskom do 250 din u prigradskom saobraćaju. Preskupo za tanak džep kako god da okreneš.

11. kizo
    E da, i kad ja kupim Koka Kolu, te pare idu u Ameriku i finansiram ljude koji su nas bombardovali. To je taj rad?

Izvini sto sam ti pogresno spelovao nadimak kizo. Al u ovom postu si vec krenuo da podjebavas ,a kako sam kazes, ne znas ni kako je bilo pre, ni kako je sad.

12. Pokušaću da ti odgovorim na prvo pitanje.
    Odeš da kupiš busplus karticu (personalizovana sa tvojim podacima (uplaćuje ti firma za ceo mesec ili ti uplatiš za ceo mesec), nepersonalizovana plastična i papirna - uplatiš koliko možeš). Onda je overavaš prislonivši o čitač kad uđeš u bus. A ceo sistem je ofrlje i na brzinu urađen. Sad pokušavaju da nas usmeravaju na vrata za ulaz i na vrata za izlaz kao stoku.

13. По чему се може закључити да су Срби из РС већи од Срба из Србије или обрнуто?

14. Sevastokrator_95
    По чему се може закључити да су Срби из РС већи од Срба из Србије или обрнуто?

Zato što oni sebi ne bi dopustili da izgube Kosovo kao vi što ste dopustili da vam ga uzmu. Ali recimo da je Kosovo bilo RS-ovo, i recimo da su ga Albanci ipak uzli, RS-ovci bi se barem izborili za Metohiju.

15. Pa veći smo zato što smo veći i teži. Mi smo ko od zemlje odvaljeni i ne bojimo se nikog.
    Plus što pored svega jebemo bolje od ovih preko Drine. MI JEBEMO

16. 250 din u prigradskom saobraćaju.

Где је бре 250 динара? Па до Гроцке је карта 60 динара. То му исто дође градски, а иде тридесет километара ван Београда. За приградске не знам.

Елем, Газимудо, свакодневно користим аутобус и живим у Београду, карту не плаћам, али кад ми кажу да изађем јер се возим без јебене карте, не правим сцену, о томе се ради. А цена карте сада и пре Бус Плуса је иста, тако да не видим шта је на твоју штету одрађено. Јебига. Исто тако, та иста порука коју плаћаш 2.5 динара + ПДВ није обавезна, капираш? Само додатна опција за људе који хоће и имају да дају јебена 2.5 динара.
    Опет, не видим проблем.
    Нису повећали цену карте, па не видим шта се сви жале на то срање. Елем, једино што смара је оно предња/задња врата, али се ни то не поштује, тако да ништа.

17. Dajte nama Dodika, a vi uzmite naše političare. Milo je fino rekao šta misli o džamijama.

18. Па отцепите се кад сте патриоте и кад је тако лако задржати Косово.

19. Па отцепите се кад сте патриоте и кад је тако лако задржати Косово.

Ваистину. плус иљаду

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.