Trula Srbija

1. Al ovo sa urošem je dojaja tek što je izašao on se opet potuče lololo
    PRAVDA ZA UROŠAAAA

2. A zašto i ne bi? Napadneš bakljom nenaoružanog pandura i izadješ čist napolje da praviš sranja. Šta treba da se dogodi da bi ti ljudi dobili pravednu kaznu? Da strada 20 policajaca? Nisam neki ljubitelj plave uniforme, mnogi su korumpirani i ponašaju se kao stoka, ali malo - malo pa moraju da se drkaju po paradama, mitinzima, utakmicama, kurcima palcima. Ja da sam pandur, jebeš mi mater ako na stadion ne bi poneo hekler, samoodbrane radi.

3. Napadneš bakljom nenaoružanog pandura i izadješ čist napolje da praviš sranja

Pa nije bio nenaoruzan, poceo je da prangija kasnije. Ali nije to poenta tvog komentara sa kojim se slazem. Bio je dobio koliko treba prvo, desetku, ali jbg posle je bilo sta je bilo...

Ne mozes ti da ocekujes da ce lik koji je napadao zandara pred 10.000 ljudi, koji je postao ikona na severu i idol mnogim praznoglavim klincima, koji je u zatvoru imao ko zna kakav tretman upravo zbog razloga zbog kog je i bio tamo, pa ne mozes da ocekujes da ce kad izadje biti normalan. Samo je pitanje kad ce on nazad u zatvor.

4. Više me brine zbog čega će u zatvor.

5. I mene, ali svakako ce zasluziti.. Znam ja mnogo ljudi koji su zbog raznih stvari bili po zatvorima, ali je njegov slucaj drugaciji. Ipak je zbog njega dizana neverovatna prasina od strane ne samo nasih, vec i stranih navijaca. Toliko dugo su ga podrzavali, bodrili, mogu samo da zamislim kako je docekan na tribinu..
    A evo ovde tvrdim da ce za 3 meseca MAKS on opet biti iza resetaka, ko zna zbog cega..

6. Ma jebeš to što će on ponovo završiti u zatvoru. Jebeš njega. Kakvu to poruku šalje, o tome se radi. I ne samo on. Usrani dvostruki ubica dobija amnestiju. Ne znam šta nije uredu sa nama, al jebaćemo sami sebe u šupak u narednim decenijama zbog ovih stvari.

7. Ali šta će on u Plastiku, gde će gejevi nehuligani da izlaze sada.

8. Pa išo da oslobodi svetu srpsku zemlju od okupatora.

9. Pa nije bio nenaoruzan, poceo je da prangija kasnije.

lik je pucao u vazduh,izvadio sarzer bacio na jednu,a pistolj na drugu stranu.

10. Od nekog je funkcionera žena, zato joj se može a inspekcija ćuti i ne sme da pisne. To je 100%, garantujem.

11. http://www.media1.rs/politika/1101374/1801448/OBUZDAN_LISICAMA_Poslanik_napao_i_psovao_policajce

3 месеца како је ова сирова сељачина погазила 12 годишње дете, а надлежни суд чеше јајца... ДОЛЕ ПРАВОСУЂЕ!

12. Paun91
    http://www.media1.rs/politika/1101374/1801448/OBUZDAN_LISICAMA_Poslanik_napao_i_psovao_policajce

3 месеца како је ова сирова сељачина погазила 12 годишње дете, а надлежни суд чеше јајца... ДОЛЕ ПРАВОСУЂЕ!

Да се ја питам нешто, овог бих моментално искључио из СНС-а и одузео му посланички мандат јер овакви мајмуни НЕ СМЕЈУ да се баве политиком. Међутим, ово је одавно постао манир наших политичара, небитно којој странци припадају, Мислим, како један шугави полицајац сме да дира ДРУГА ЧЛАНА неке странке! Море, овог треба послати у Забелу да мало сади кромпир и туца камен.

13. Ne prestaju ljudi da pričaju o Đinđiću.
    Pa i Miloševiću je godišnjica, pa ga ne pominju toliko.
    Čim je to Đinđić toliko zadužio Srbiju? Aflatoksini su sad pali u zaborav?

14. Leži mi na duši:

Prljavo Kazalište? Stvarno?

15. O jebote, ovi mediji kao da nemaju drugih vijesti nego samo pričaju o "utakmici godine". Koga boli kurac, utakmica kao i sve ostale. Neke specijal emisije se spremaju, ovo ono.
    Tijanić je kraljina, koji će nam kurac prenos utakmice na državnoj televiziji? Isto kao što nije ni Dačića prenosio neko veče.
    Štedi čovjek živce narodu. Hvala ti Aleksandre.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.