Додељивање улога

1. Brankaja, ja sam nadležna za to :)

2. Iva, ti si jedan od mojih omiljenih autora, ali, sta si ti uradila za promociju hip-hopa do sad?
    Ne bas previse... :D

3. Ahahah... :D
    Tačno... Moraću malo više da se potrudim.
    Ali, jbg, imala sam previše obaveza ovih dana...

4. more prvoborac, svidja mi se.
    a u medjuvremenu vredno kucam definicije, pa kad zasluzim opet da budem mod javni mi.

5. evo uloge, i važi se za mod.

6. Oke Iva izvini nisam znao...A sta mislis da se zajedno pobrinemo za promociju hip hopa?Ionako je hip hop opsiran pojam (rep,kepovi,brejk,bitboks i sl).Aj molim te razmisli pa mi javi da znam.Voleo bih da predstavimo hip hop u najboljem mogucem svetlu.Pozzz

7. Ma ok je, nemam ja ništa protiv.
    Otvorila sam temu za hip-hop, u tu svrhu, tako da možeš da pišeš o tome, kao i svi, uostalom. A, što se tiče uloge, pa jeste da je opširan pojam, ali ukoliko želiš da ga predstaviš u najboljem svetlu to možeš i bez uloge.
    Što se mene tiče, možeš kako hoćeš, samo treba da te izglasaju za ulogu.

8. Ok,al vidim da ti nije bas drago al ok...Nema veze uglavnom tu sam ako zatreba...pozzz

9. Ajoj... Zar je tako zvučalo?! Ma daj, taman posla, htela sam reći da možeš da možeš da pišeš o tome i učestvuješ u promovisanju hip-hopa i pre nego što dobiješ ulogu, a što se tiče NAZIVA uloge, meni je svejedno, jer ne mogu u to da se mešam.

10. ja bih hteo titulu "ultimate propalitet" mis'im ako zemo...

11. Kako je krenulo, bilo bi najbolje da svako na chitavom sajtu ima neku ulogu i da sve postane besmisleno.

12. Abraxus i Migza su dobili ulogu van mehanizma zbog ranijih zasluga (bili su prvi moderatori).

13. eeee, da i ja negde imam vezu :D 'fala

14. To im je garant Krkobabic sredio... zbog ranijih zasluga XD
    Sad ste nosioci raznih drustvenih priznanja

15. Za sve su krive UN.....prokleti bili....hehehehe..sala mala..cestitam na ulogama

16. Kakvi su mi izgledi da se ogrebem za ulogu ''POLITIČKI KOMESAR''? To sam oduvek želeo da budem, ali sam rođen koju deceniju kasnije...

17. selenijum, nase je da trazimo uloge, a dal ce da nam se udeli uloga, na drugima je

18. A zar prvobitno nije bilo da se dodjeljuje jedna uloga mjesechno, a ne 1427?
    Ovako ce kroz par mjeseci svi imati uloge.

19. cek, ja mislio da nisu sve uloge za stalno?

20. Izostavili ste mene...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.