Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
a kako to da je 26. avgust poslednji dan u mesecu zar nije 30.avgust poslednji dan????
prihvaćene prijave za avgust:
(AKO SAM NEKOGA ZABORAVIO NEKA VIČE ČIM VIDI OVO)
zyclon83
Rose_W
rockangel
spc
Dzoni_The_Player
Zli !
dobra_losha_zla
foto_instinct
selenijum
Tulumbac
Marko
Sos
-------------
do 1. u mesecu obavestićemo vas o rezultatima.
gracijas
EDIT by kaizen: + selenijum, Tulumbac, Marko
Роцк, морамо и да гласамо и тако то. Не можемо све у једном дану - можда неко није ни ту и тако то ;)
ČIM VIDI OVOOOoOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooOOOoOOoOOO!!!!!
Dodat i Marko
I ja se prijavljujem ako nisam zakasnio:)
danas je 25.
može i sos
Пријаве су сада званично затворене за месец август, тј за септембар. Од тренутка када вам предствимо победника прочињу нове пријаве и трају до петнаестог у месецу.
Срећно свим добитницима, а свима осталима желимо више среће идући пут.
Вукајлија! Шкраб, шкраб! Весео потез!
Pravi izbori....Gdje mozemo da pucamo nashe slogane i reklame? Da nas zavoli masa? :D
slogani i reklame su zapravo vaše definicije, zalaganje i ponašanje na sajtu. kombinacija svega toga ostavlja određeni utisak na biračko telo koje kasnije daje svoj pristrasni sud.
zato... :)
... a po svemu sudeći i avatari dosta utiču na popularnost ;)
vidi ga ovaj buljavi.. šta bleneš bre!
Ne, ne....definicije su neshto kao razgovori u studiju...Shta je sa mitingom, okupljanjem narodnih masa, drzanjem govora, dijeljenjem bedzeva, upaljacha i sl.? :D
rašta?
Ljudovi kad ce biti objavljeno ko je dobio ulogu????
nikada, ovo je sve prevara da se ljudi naloze. Znam iz pouzdanih izvora.
Ewo i j da se upisem...Procitala sam sve,i znam o cemu se zbori!
30.08.2008
Da si procitala sve prijavila bi se pre 5 dana.
Ja znam ko je dobio ulogu za ovaj mesec...a neću da kažem,hehe! :-)))
Kad ce na nam kazu;?