Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Да поновим.
http://www.imdb.com/title/tt0487831/?ref_=tt_rec_tt
Нисам ни чуо за њу, а има баш јаку оцену.
Stevane, ja nisam gledao, ali ljudi se kunu da je dobra. Šta znam, nešto sam vrlo sumnjičav po pitanju tih gikovskih serija. Znam da su predrasude, al' ako može volim da gledam glumce koji imaju manje estrogena, imam ionako tih Šeldona na poslu sepet. Opet ponavljam, svi kažu da je odlična serija.
И ја сам суњичав због Штребера.
Prosto nisam izgradio "kulturu" gledanja serija. Mrzi me da skidam i gledam posle tipa x sezona po y epizoda i to.
Ovu sam gledao par epizoda i bile su skroz OK, mada kapiram da su zanimljivije gikovskoj populaciji.
сад сте ме наговорили да је гледам
додуше, ја волим и муњеног шелдона
То мора да је због наших аватара, види како су сугестивни.
Дај пичке.
haha, good one
promenite naziv teme u
Evo, odgledo komplet Orphan Black.
Ovo je zadivljujuce govno od serije. Znaci, prastaj Vidro, ali ja dugo nisam vece govno pogledo.
Al konstatacija IC BAJNARI, IC ESKI KOUD. Umro je deo mene. Nikad vise necu imati erekciju.
Ne gledajte ovo, zastitite svoje erekcije.
хахахахаха, не знам шта да ти кажем, баш си ме разочарао, почела сам да гледам на тебе као на кул особу и онда ти се не свиди серија...
јебига, биће још прилика, можда се прокулиш
to je zbog moje erekcije, priznaj.
brate, meni ona gori, ne znam stvarno šta ima tačno što se prosječnom muškarcu ne bi svidjelo.
Kako neko može da odgleda komplet seriju koja mu je sranje ? Pa ja bi stao nakon prve epizode.
mora se odati priznanje ljudima koji snimaju supernatural. kakvu sam sada ljepoticu vidio, tačno neko treba napraviti album sa djevojkama iz serije. samo kvalitet biraju.
daaaaaa da!
i što se tiče muških i ženskih :D
dajte slike da vidimo, dal vredi gledati seriju
vrijedi gledat zbog priče, odlična je
Atife i Vidro, nađoste li konsenzus oko te crne siročadi, jebemu ždraku? ;-) Jel' valja ili ne valja? Ja bih gledao, ali Atif čovek kaže ode erekcija.
valja, pusti smarača!
nisu siročad, nit je ko crn
ne volim te malograđanske teme, samo sf :D
priča se vrti oko ženske, ako je njemu zbog toga otišla erekcija, znamo svi čega je to znak :D