Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Ne gledaj, Lukse, mlad si coek, valja ti djecu izrodit!
    Vidra je lezba, svi znamo da oce vise picetine zasebe!

2. Dajte neku neobaveznu, gde epizode nisu povezane.

3. Ove dve epizode treće sezone Šerloka nisu vredne gledanja.

4. е јебига сад

5. znaš kako
    okej su epizode, al s obzirom na to da svi već 2 godine čekamo da se smiluju i objave nešto, očekivali smo nešto spektakularno, a ovo je prosjek

6. I sad će još jedna epizoda, pa ponovo dve godine pauze.
    Nekako sam izdržala do kraja, i tu pred kraj je kao malo se zahuktalo, ali mnogo smoriše sa ovim venčanjem, ženidba je bila neka usputna stvar u knjigama, beži bre, rešavaj jedan slučaj kao u stara vremena.

7. Колко су усрали Шерлока јебем им мајку и онога ко ми реко да гледам.

8. Колко су усрали Шерлока јебем им мајку и онога ко ми реко да гледам.

+1000000
    Ovu poslednju epizodu jedva sam pogledala, izgleda kao da su radili po fenfikciji samo da bi zaradili još koju paru.

9. Sons of Anarchy ili Dexter?

10. pa naravno da ćeš

11. Daunloudujem ga (glagol skidati nije slučajno izbegnut).

U srpskom jeziku se engleski glagol "to download" prevodi sa "preuzeti", fina alternativa slengovskoj varijanti, odnosno glagulu "skinuti".

12. Јебем им матер на шта сам ја потрошио сат и по, на гледање свадбе? За то време сам мого да гледам свадбу својих родитеља и да се опет смејем ономе кад је тетак пјан обукао венчаницу.

13. ŠUTITE JA NISAM GLEDALA DRUGU!
    :D

14. Ono za Morijartija i Šerloka u prvoj epizodi me je nasmejalo. A onaj pukovnik, šta li je u ovoj epizodi je pljunuti Turg!

Ali epizoda.... Smor, baš sad čitam i mnogo fanova je razočarano.

15. Јебем им матер на шта сам ја потрошио сат и по, на гледање свадбе? За то време сам мого да гледам свадбу својих родитеља и да се опет смејем ономе кад је тетак пјан обукао венчаницу.

+1000000000000000000000000000000000000000
    Vidro, ništa nisi propustila, ali ladno, baš ladno ništa.

16. Smarko, de mi odaberi jednu reakciju.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.