Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. ne kuliraj me jebem ti kolje grabovo!

2. Vidro, odmori malo od teme, idi na kukanje.

3. ne budi zločest, ensr maj kveščn!

4. Ma previše serija gledaš, ne može normalan čovjek ispratiti sve to.

5. to jes.
    al eto, u ponedjeljak počinjem da učim, pa vas neću smarati jedno 20 dana. ;(

6. hvala gospodu bogu
    aleluja alelujaaaaaaaaaaa

7. само ти гледај, испити ће се сами дати, јелте, визу без проблема добијаш, опуштено!

8. НЕЋЕШ ВИДЕТ АМЕРИКЕ ВИДРОО ЛЕЕЕЕ

9. Nemojte da ste zli, ne dirajte mi Vidru. Vidra ftw <3

10. хвала, мидори, што вјерујеш у мене <3
    купићу ти нешто америчко кад одем :D

11. GDE BRE KAD ODES, 'DE CES? NE DAM DA IDES. :/

12. gledajte srećne ljude

13. Имам тај неки обичај да гледам с госпојом навече серије хумористичног карактера. Завршили смо My name is Earl па прешли на Everybody hates Chris, ал' ми је дојадило да гледам серије које сам већ прегледао, па контам да скинем нешто што ни ја ни она нисмо гледали.
    Чачкам по разним imdb листама, и на свим, па и на оној ''топ 100 свих времена'' је ова:

http://www.imdb.com/title/tt0367279/ - Arrested Development

Вриједи ли? Је л' пишање, и има ли тему да те увуче и држи?
    Или ако имате још неки добар предлог за пишање?
    Може и дужа листа ако неком није мрско, пошто сам већ погледао масу.

14. И да питам за ову:

http://www.imdb.com/title/tt2364582/ - Agents of S.H.I.E.L.D.

Да ли су људи превише критични кад кажу да је имала огроман потенцијал а не ваља ничему? Скинути, или не?

15. Гледајте Shameless, вечерас почиње четврта сезона. Ја таман одгледо све досад.

16. Добро си ме подсјетио на ту. Једна од чувенијих које нисам гледао. Не знам хоће ли моћи сварити британски хумор, ал' пробаћемо с пилот епизодом :)

Гледајте Shameless, вечерас почиње четврта сезона. Ја таман одгледо све досад.

Звучи сјајно. Пробаћу и њу с пилот епизодом.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.