Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Čukica, frustrirana je sama od sebe, ne zbog muža.

2. Ma znam brt debilka je al mora neko i takav da bude u seriji glupo da su svi kul. Mene i klinci solidno nerviraju. A nemoj me zvati cukica jebemu nebo

3. Skauz jesi stigao do scene sa popom?

Auh brateee jesam, koliko sam se najezio kada je rekao I LOVED YOU i ovaj vadi giju i bam bam casice se lome, some

Za Abby ne znam sta da kazem, znam da treba takav jedan lik nego sva onako pirgava totalno antipaticna (vrv je to poenta uloge tako da izgleda radi dobar posao) nego moze keva da mu bude, on smeker samo dere sa strane ko mladjan momak. Mada sta serem i u sopranovima Toniju zena bila klasicna tetka kosmopolita samo nesto sere i oce da ga banuje za svaku glupost

4. I ja se bukvalno PRENERAZIO kad je pop krenuo sa tom spikom pa ga overio u celenku. A fora je sto je bio protiv ubijanja popa haha nekako sam se poistovetio sa njim u tom momentu. I ne nije me jebo pop nego tako i ja kad je neka guzva budem u fazonu nemojte ljudi tu agresiju pa ipak nekako prvi puknem i opalim nekoga po glavi xd

Nemoj samo za ubuduce da spojlujes jer sam ja prekinuo gledanje valjda na kraju druge sezone da bih kad zavrse snimanje uzeo dva slobodna dana i OPSKRBIO se cigarama i irskim viskijem i seo da gledam sve u kompletu posle idem da kupim mecku i leram ljude bejzbolkom po ulici xd

5. I ne nije me jebo pop

akakaka e u redu je nije to nista strasno, ako je jedan rej donovan mogao da pregrmi to mozes i ti

Ljudi daj recite odmah, ja reko vi svi pogledali SVE sezone, ja se raspisao, necu vise spojlovati za svaki slucaj zbog ovih ostalih sto budu gledali.

Ja sam to za slobodne dane uradio za boardwalk, ali nisam uzeo slobodne dane nego nedelju dana BOLOVANJA i umesto cigara i viskijem opskrbio sam se suncokretom i pivom, ne znam dal sam to ikad uradio zarad neke serije, bukvalno sam plakao sto nisam irac nego mrtvi srbin crnogorac imenom i prezimenom, jeo sam 10 dana samo krompir i slusao shamrok rock

6. Ljudi daj recite odmah, ja reko vi svi pogledali

Hahaha ja kapiram da osim seltika, mene i luksa niko nije ni gledao. A ko god je pitao sta da gleda ja mu preporucivao, ne veruju mi ljudi izgleda :(

A za bw sam se zajebo uzeo da gledam sa zenom i svidela nam se oboma pa nisam kao hteo da idem ispred nje nego svako vece po epizodu-dve jer i to jedva izdrzi bila trudna pa zadrema. Nekad me pojebe pa samo do pola odgleda. U stvari to mi bilo vrh ja onda opicim tri pa joj kazem da odgleda sutra dok sam na poslu haha moracu opet da je zatrudnim kad zavrse snimanje reja xd

7. ja sam mislio to je neki tajni agent horejsio istrazitelj fazon xd
    sad bih ga mogao i ja pogledati

znaci skauz pre bi s ircima nego italijanima ?

8. Vidi arm, meni je rej=sopranovi a rej>boardwalk. To su mi tri omiljene serije uz vesele sedamdesete, dva ipo coveka sa carlijem i prijatelje naravno xd

9. haha ps kakav si ti brat..koliko sam ispratio imas vise dece nego onaj klitis iz simpsonovih ili je i to neki trol kao ovo za filmove oO

Ma nije da ti ne veruju da je serija dobra nego ne gotive svi tu tematiku, sta ti je, pa mene moze 212121 ljudi da ubedjuje da gleadam te star trekove star galaktike i tih 300 vragova al nikada nece uspeti u nameri svojoj

10. znaci skauz pre bi s ircima nego italijanima ?

Uh brate..pazi, to je onaj momenat kada nesto gledas kao u transu pa se vise svesno nego nesvesno poistovecujes sa likovima iz serije, kapiram ipak da kad ohladim glavu i kad prodje neko vreme ipak bih sa zabarima, ne znam sto, mozda bi samo jedna random slika rekla vise od mojih 1000 neelokventnih reci da prosti valdemar

https://i.ytimg.com/vi/DJT3xZ9C5Ew/maxresdefault.jpg

edit

al ne zaboravi da je Nucky bio Irac pa zbog toga, italijani plode u seriji maksimalno, pocev od ovog gospodina iznad do Toria, ludog Kaponea i namazanog Luciana koji vodi sa sobom onog jew leprikona (mejer lanski znam naravno sve o njemu osim jmbg-a salim se samo)

11. A nemam toliko brt imam cetvoro. Vise je u zenama fora nego u deci haha

E ni ja to ne mogu da gledam taman da znam da je jebeno remek delo cim vidim te svemire i svemirske brodove prijedu mi se govna. Nisam nikad ni minut tih govana pogledao ne znam ni sta sve od toga ima... A volim svemir i to ovako, bio u onim sekcijama u skoli za to, ta tema mi zanimljiva ali filmovi su nebuloze totalne jbg

12. Mene ovaj sa slike bas nervirao, prvo sto je bio toriova kuckica a drugo sto je bio nezgrapan i sirovina. Prave zajebane njuske su gospoda, ovaj je bio predodredjen da bude neciji covek za prljave poslove ili da se bavi oruzanim pljackama jbg

13. a italijane su uvek u filmovima i serijama predstavljali ko muda najveca, kum je tu zavrsio pricu nema sta, al verujem da su podjednaka muda i irci bili samo na svoj nacin e sad ko voli sta

14. Italijani jedu spagete<Rej srce viski ko beba mleko

Ja dilemu nemam

15. ljudi nije tema al ja sam kao svaka prava lozana iscitao na tone tih sranja, bukvalno se na kraju svodi na to ko sta voli i gde se vise pronalazi sto kaze armin, italijane je izvuklo dosta to sto su se kapirali sa jevrejima a irci su furali neki svoj solo fazon i to sto su, rekao bih, bili malo slabije organozovani. Ne zaboravite da su svi stari mafijasi uglavnom bili sa sicilije ili juga italije a tamo vam je jos uvek fazon ko u cg, bratstvo pa pleme, zna se neki red a familly is everything uvek bila i bice, sto bi rekao onaj dekica iz Breaking bada. Mada i irci imaju te klanove ali su izgleda manje drzali do toga u tom post doseljenickom periodu. Eh de oda prica mogao bih do jutra

edit

cetvoro dece pa RESPEKT DRUZE XD

Dobar je bio Dzip Rozeti, secas se onih scena kada je terao kurve da ga dave kaisem da bolje oseti vrhunac hahaha

16. Ma irce jebe sto su alkosi jbg i sto vole da se biju. Italijan to podmuklo pa zove familiju pa dogovor pa ko koga prejebe a irac stuce viski na eks i pesnicu uglavu jbg NIJE ZANIMLJIVO AKO SE NE ZAKUVA MALO JEBESMU MAJKU

Odg na edit: pa tu sam ga i nezgotivio jbg neshvatljivo mi je to, da je on davio kurve ok to mogu da skapiram xd

17. i meni je gotivan dzip al u pravu je ps bio je besno pseto koje salju glavice

a da ne znate neki film seriju dokumentarac o tim migracijama iz evrope u ameriku krajem 19. veka nista na tu temu da se pravi a nesto me i boleo kurac da citam xd nit znam zasto kako tacno kad i to

18. E samo da vam napomenem, okej ovo što provlačite taj i taj je govno jer ga dave kurve, ta i ta je govno ali razumljivo jer ovaj jebe sve redom, to i mogu da podnesem, ali ako spojlerišete nešto gadno spojlerisaću vam opštenje s kevama.

19. pa gledaj jebem te GLEDAJ