A da da iz kviza mi je poznata glava...a brt lici dosta majku mu jebem al stariji je. Al nismo se razumeli jbg nema boga da znate osobu tako imenom i prezimenom nije na taj nacin poznat i ajde da prekinemo nesto cu se izjebati ne umem ja da okolisam i to
заправо он ми и делује тако сталожено, човек који би дошао и питао те људски: "ало батке, све је ок, али само ми кажи је л' нећеш више да ми јебеш жену? е онда смо ок, буди ми поздрављен"
а још си рекао да има црну косу и занимање које је занимљиво ма да то је то 100%
A nije zanimanje bas ZANIMLJIVO vise je zanimljivo jebati zenu nekome sa takvim zanimanjem xd al ista kosa i bradica i oblacenje brt u momentu sam stvarno pomislio da je njegova slika i ono gledam KAKO JBT
човек који би дошао и питао те људски: "ало батке, све је ок, али само ми кажи је л' нећеш више да ми јебеш жену? е онда смо ок, буди ми поздрављен"
...(prvi deo razgovora moram preskocim hint je veliki u njemu)
-Jel ti poznajes ovu zenu?
-Poznajem...
-Da li si imao nesto sa njom?
-Brt...sta ti je ona rekla?
-Ona je rekla da jesi.
-Onda jesam.
-Jesi li znao da ima muza, da je moja zena?
-Nisam jebiga mada nisam ni pitao.
-Dobro...jel mogu da te zamolim da sada kada znas vise ne radis to?
-Moze, naravno.
-E hvala ti. A bilo bi lepo i da ne pricas okolo, da me opanjkavaju..
-Nemas frke batke (nisam rekao batke al tako dobro leze hahaha)
...(moram i ovaj deo da cenzurisem)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A da da iz kviza mi je poznata glava...a brt lici dosta majku mu jebem al stariji je. Al nismo se razumeli jbg nema boga da znate osobu tako imenom i prezimenom nije na taj nacin poznat i ajde da prekinemo nesto cu se izjebati ne umem ja da okolisam i to
заправо он ми и делује тако сталожено, човек који би дошао и питао те људски: "ало батке, све је ок, али само ми кажи је л' нећеш више да ми јебеш жену? е онда смо ок, буди ми поздрављен"
а још си рекао да има црну косу и занимање које је занимљиво ма да то је то 100%
Da nije nebojsa glogovac
Loool
A nije zanimanje bas ZANIMLJIVO vise je zanimljivo jebati zenu nekome sa takvim zanimanjem xd al ista kosa i bradica i oblacenje brt u momentu sam stvarno pomislio da je njegova slika i ono gledam KAKO JBT
Tj pomislio sam da su ovi mangupi nasli sliku muza jer su zenu videli pa ti poslali, eto to sam pomislio.
Pa ako je stariji od ovog i zena mu je tu negde vrv ti bas volis starije druze
ех сад скаузере чуј и жена му је старија ако је он старији па како сад то
Ne brt ovaj je stariji zena je 89-o
Luda kuca
...(prvi deo razgovora moram preskocim hint je veliki u njemu)
-Jel ti poznajes ovu zenu?
-Poznajem...
-Da li si imao nesto sa njom?
-Brt...sta ti je ona rekla?
-Ona je rekla da jesi.
-Onda jesam.
-Jesi li znao da ima muza, da je moja zena?
-Nisam jebiga mada nisam ni pitao.
-Dobro...jel mogu da te zamolim da sada kada znas vise ne radis to?
-Moze, naravno.
-E hvala ti. A bilo bi lepo i da ne pricas okolo, da me opanjkavaju..
-Nemas frke batke (nisam rekao batke al tako dobro leze hahaha)
...(moram i ovaj deo da cenzurisem)
Lecic jebeni ajaoooo
A voleo bi da je lecic a? I ja bih voleo batke al ne ide...
druze pa da si bio sa njom pozvao bih te da se nadjemo da milujem rukama deo tebe koji je bio u njoj xDD
http://stat.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2011/09/branislav-lecic-i-nina-radulovic1.jpg
mali deni88 u sredini
Ovo dete nije Lečićevo
to je i poenta skecxa xd
Ok, chalenge accepted xdd
Počeo sa Tabuom. Onako, videćemo. Kasnije epizode su bolje ocenjene, ovo zasad je neka tanka osmica. Mnogo je sporija no što sam isprva mislio.
https://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY&t=69s
I dalje najjaci klip na jutjubu. Star trek TNG nema bolje.
њет брат, ето сука бљат