Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Nisam na to mislio brt, mislim na kodeks da ne diras neciju familiju npr ili da ne gazis svoju rec. Meni je npr rec mnogo bitna stvar jbg mozda sam i ja imbecil al sta sad moram imati neke principe u zivotu

2. Edit: a dobro goti je to ispravio sam sta xd

3. Aha nismo se razumeli. Pa zasto bi bio imbecil zbog toga, to je ono sto nas, izmedju ostalog, jasno izdvaja od zivotinja

4. Jednom sam obecao jednom liku(njegovo zanimljivo zanimanje poznato nekim clanovima odavde haha) da mu necu vise jebati zenu i nisam iako je ona i kasnije insistirala. Tad su mi neki ljudi rekli da sam lud al brt kako ako sam rekao da necu? Kad obecas nesto-uradi to, ako nisi siguran da mozes-ne obecavaj jbg time se vodim to mi je siptarska crta xd

5. pa je l on stoji sa strane gleda i drka dok mu jebes zenu ili sta XD

6. ahahhahaha pa ovo nema nigde

7. Da je znao kakvu tvrdu besu dajes Marko Miljanov bi te turio u zivot i obicaji arbanasa a boga mi i u primjeri cojstva i junastva

8. Ne bre arming jbg to me ne lozi mislim da bi mi smetalo nego ona otisla od mene on dosao s njom posle pola sata ali u mirnom tonu sedim ja u dvoristu vidim dolaze kolima vec bio spreman na gungulu medjutim nista fin razgovor prijateljski jebo sam je 3-4 puta mozda posle vise nisam. Rekla mu ona s kim se jebe covek dosao da pita ja onako malo mi glupo jbg ipak nije lepo

9. prijatelju da te zaamoolim ako bi mogo da prestanes da mi jebes zenu

10. Pa sta bre dosao da pita ahahaha daj sad vec preterujes nije istina :D

11. Kunem se brt tako bilo. Nego ima jedna zackoljica koja bi vam objasnila dosta toga al to ne mogu reci jer neko ih mozda poznaje jbg ili bar sigurno zna nekoga ko ih poznaje xd

12. да ли је тај човек са занимљивим занимањем неки спортиста?

мушко, жив? џд

13. Da li zagonetna licnost ima crnu kosu

14. Ima crnu kosu i nije sportista. Taj sportista na kog ti mislis je vrv branislav jovanovic igrao u radu i partizanu i na kipru njemu sam devojku jebo ne zenu haha al nemojte jbg stvarno ne bih voleo da se sazna ionako sam coveku dosta nazao ucinio

15. а да ја реко' да није тај па нисам хтео да откривам име и спорт

па добро дај неку асоцијацију макар па ко има мало мозга нека закључи ко нема нек си јебе матер је л' тако батке тако је

16. Ma jok ko jebe njega glupi fudbaler jos grobar xd

Hahaha ali brate ne moze jebeno malo svaki i najmanji hint bi odmah provalio koja je profesija u pitanju

Edit: hahahaha ko je ovo jebeno stvarno lici??

17. милорад милинковић, господин један, онај што коментарише бундеслигу на еуроспорту, режисер, и онај у квизу "потера" на ртс-у.

а замисли да сам убо аахахааххах

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.