Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. hvala apofise, al nmg dextera tu ima crnog humora a nmg nista humoristicno..ne volim..mozda jedino fargo taj fazon..ima li nekih predloga jos??

2. Oce neko da mi odgovori usta vas jebem

3. daj celtic sta da skinem pls

4. sopranose skini, odlična serija

5. Fargo u 3. sezoni dobro napreduje, samo da se još zakuva

EDIT: I muzika u seriji jebe

6. celtic
    I? Jesi probala?

Ma nisam :( Ovih dana nisam ništa ni gledala ni probala.

7. Vrhunska madjarska serija, HBO produkcija. Zaplace mi se kad vidim kakva sranja se snimaju kod nas...
    http://www.imdb.com/title/tt5099020/

8. e daj celtic, serija izasla online pre pola sata, ti vec znas da jebe samo zato sto je na nekom bosanskom sajtu neko pozitivno napisao, a nisi ni pogledao lazovcino

9. meni se zaplace kad vidim da niko ne prevodi takve serije a prevode neka govna koja imaju po 500epizoda.celtic blago tebi kad ti se sve svidja.tako su jebali tabu i westworld dok nisu izasle prve tri epziode pa su onda svi videli da je sranje

10. Imaš na HBO GO-u :)

11. salim se malo, ja isto ocekujem dosta od ove serije, citao sam knjigu i bila je dobra, ali polako, tek za dan dva kad pogledam, ne salju meni producenti epizode momentalno kad i celticu

12. Fuler batalio hanibala da bi ovo radio, tako da bi bolje bilo da jebe jako
    Al slaba nesto ocena za novu seriju

13. spreman je milion da iskesira za reku.zavija ko vuk

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.