Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. gleam ovog tru detektiva, malo mi teško da povjerujem da je mekonahi postao ovako dobar glumac..hm..
    zasad okej serija, 7.7 ocjena od mene

2. moram još neš da preporučim
    simpsonovi, 25. sezona, 9. epizoda
    sjajna parodija na dešavanja u USA povodom piraterije i toga
    generalno, 25. sezona je okej :D

3. Realno, ta sa piraterijom je najjača u poslednjih par sezona ali ipak mislim da je serija trebalo daaaaaaaaaavno da se završi.

4. Ne pamtim kad sam gledao Simpsonove, naleteo sam na desetak minuta jedne epizode na Foksu prošle godine i nisam se nasmejao nijednom. Jbg.

http://youtu.be/22EHOmtWNwI

5. jebiga, ne znam šta da ti kažem, meni su i dalje okej.

6. Dobra ova zadnja epizoda True Detectiva, uvijek kad pomislim da serija poprima dosadnjikav tok desi se nešto vau. To obično bude pred kraj serije.

7. Меконахи јебе маме.

8. шерлок последњи је сабијо ипак. само сад опет мора да се чека годину и по +

9. The Walking Dead сезона четврта, епизода девета. Чисто да обавјестим. Бујрум.

10. Allah te nagradio za informaciju.

11. Koliko jebe True Detective. Mene zadnjih desetak minuta malo podsetilo na GTA :D

12. I mene, a svaka im čast za uglove snimanje s kamerom, akciju. Prave seriju onako kako treba serije da se prave, a ne ovi Šerloci kurci Turci.

13. Deadwood http://www.imdb.com/title/tt0348914/?ref_=ttfc_fc_tt

Izbjegavao sam ovu seriju sve do sad, pojma nemam što. Prva epizoda je ka droga, navukla me.

14. Odgledao Breaking Bad i mogu da kažem da je dobra serija ali ništa više od toga. Nikako 9,6 dobra.
    SPOJLERI KO NIJE GLEDO NEK NE ČITA ILI NEK ČITA ZABOLE ME KURČINA KAD DO SAD NISTE POGLEDALI
    Ima dosta gluposti, ono što se uvek u zadnjoj sekundi izvuku od smrti. Ok je jednom al da to non stop radiš em smara em je svaki put sve gluplje odrađeno. Još znaš da neće da poginu do kraja,jebeno su glavni glumci. Onda kako on kao do jaja sve sakrije al ga njegova žena izvaljuje uvek. Ima još dosta nekih gluposti ne mogu sad svega da se setim dok se ne slegne.
    Ova Skajler je licemerna kobiletina, ponašanje joj je klasično Karmela Soprano samo još licemernije jer je još više upletena u sve. Kobiletina ona prava.
    Volter je najveća debilčina, drama kvin i na kraju je još i prošao najbolje od svih likova u celoj seriji. Umro je pred sam kraj svog života hehe
    Džesi mi je bio najiritantniji lik do recimo četvrtog serijala ali onda je drama kvin Volter preuzeo to mesto.
    Džesi je u suštini na kraju i najviše najebo, još mi i bi žao čoveka, nije to zaslužio bar ne u toj meri.
    Volter je zaslužio daleko goru smrt.
    Najjači lik mi je onaj Majk(zna šta radi i nije licemerno govance) i Sol Gudman je bio do jaja.
    Henk isto dobar.
    Onu Lidiju bi odvalio od kurca.
    Ono što je sigurno da glavni likovi ne ostavljaju ravnodušnim, nekome su vrv bili strava mene su nervirali, prvo Džesi posle onaj ćelavi čoban.
    Sviđa mi se jer je brutalno, rokanje bez pardona bez onih holivudskih sranja. Mada je bilo jezivo dosadnih epizoda, sranje dijaloga, smaranje generalno. Moglo je i bez toga.
    Sve u svemu dobra serija, ponavljam ne 9,6 dobra svakako ne bolja od Sopranovih npr od kojih ima veću ocenu mada kontam da se dosta klinčadije popalilo pa gruvalo desetke i počelo da uči hemiju da bi kuvalo met.
    Do jaja scena
    http://img.pandawhale.com/78535-Jesse-spits-on-Walt-gif-Breaki-71TE.gif

Mislim da je nezasluženo Boardwalk empire bio svo ovo vreme u senci ove serije. Ali seriju vredi pogledati. Nije loše u svakom slučaju al sam gledao i bolje.

15. Sve u svemu dobra serija, ponavljam ne 9,6 dobra svakako ne bolja od Sopranovih npr od kojih ima veću ocenu mada kontam da se dosta klinčadije popalilo pa gruvalo desetke i počelo da uči hemiju da bi kuvalo met.

To.

16. Smorio je brejking bed poslije druge sezone, jebali ih karteli mrtvi da ih jebali. Da sam onaj debeli Henk ja bih 40 puta provalio da je ovaj njegov šurak što li već Hajzenberg...
    ČOVJEK JE JEBENI MAJSTOR HEMIJE, SUMNJIV JE KO KURAC, STALNO GA SPRIJEČAVA U GOVNIMA , AJ UKURAC VIŠE. 5 sezonu još nisam pogledo, jer me ubila 4.

Čekam da se završi prva sezona tru detektiva da mogu na mir da gledam.

17. Гледајте Чру Дитектив, много јебе серија.

18. Mada je bilo jezivo dosadnih epizoda, sranje dijaloga, smaranje generalno. Moglo je i bez toga.

I ovo.

Elem, čini mi se da je zbog spore radnje i nezanimljivih dijaloga, seriji pretilo gašenje posle prve sezone, ali nekako su se izvukli. Tek sad videh da je ocena na IMDB 9,6 svakako da ne zaslužuje toliko, po mom mišljenju čak ni ne preko 9.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.