Prijava

Počo sam da gledam person of interest odgledo par epizoda
Jel ima neku dublju priču il je šablonska serija?

Od sredine prve sezone kreće sve ozbiljnije oslanjanje na priču. U drugoj sezoni je to još izraženije. Treća, četvrta i peta se u potpunosti oslanjaju na priču (sa tek ponekim pojedinačnim "slučajevima"). Serija, što je najbolje, neprestano ide uzlaznom putanjom. Od prosečne prve sezone, poslednje dve su, bez preterivanja, u top 5 serija u poslednjih deset godina u pogledu kvaliteta scenarija (režija je od početka dobra, Nolan, jbg).

EDIT u prilog kvalitetu serije: Zaključno prošlogodišnja lista od 35 najbolje ocenjenih pojedinačnih epizoda (uz neke uslove):

http://www.imdb.com/poll/K-HTh-nA9JM/

Potvrđujem. Serija se razvija postepeno i vrlo precizno je odrađena.

Za ovu temu imam samo jednu jedinu reč - i ni jednu drugu. To je

LOST
.

Lost je kao jetrena pašteta univerzalna hrana i lubrikant za sirotinju malo je tamnija i nemaš pojma šta gutaš zapravo. Mogu 10 serija koja su pileća prsa u bešamel sosu sa pečurkama da nabrojim a Lost ne bih ni u top 20 stavio. Lost bi da me ponovo u vojsku vrate gledao.

Ja to kažem za Game of thrones.

Lost je vrhunska serija.
I nije za svakog.
Nažalost, danas i ribe jedu kavijar i imaju mišljenje o tome.

avvl jel jedeš kisele krastavce ili si završila sa tom fazom trudnoće?

To u prva tri meseca, dok se javljaju mučnine. Što? :D

Ma onako, mislio sam da to traje tokom čitave trudnoće.

http://www.imdb.com/title/tt2980696/ - Naši filmski blogeraši je lepo nahvališe, dok je na RT i Meti negde oko 7/10, što je u današnjem zlatnog dobu televizije prosek do malo iznad proseka. Dakle, vredi li gledati?

Hanibal s Madsom Mikelsenom je ispao razočaranje, jer su hteli svrstati u neki totalno bespotreban (pod)žanr, ali je finale zaista brutalno. A nije na ovoj listi jer ima oko 9.000 glasove sa prosečnom ocenom 9.8. Finale druge sezone ima 9.9, ali mislim da je finale treće (najverovatnije poslednje sezone) ipak bolje.

Gledaj Quarry, Prove, serija u kojoj glavnu ulogu tumači David sa Vukajlije moramo odgledati svi.

Agilni, prodato. Tvoja sugestija je u rangu Apofisove, tako da ono... A ovog glavnog glumca sam gledao u nekom užasnom hororu sa Dariom iz GOT. Nekako je Tom Hardi PROPO.

Joj ne vadi hardija iz usta, jos je stigao i da opljuje hanibala pa nevera:D

Hahaha, a reci da ovaj glumac nije Hardi za sirotinju :D

(I posle) serete (remeu) xD

Logan je Prove glumio u Prometeju
i u pravu si, liče on i Hardi