Prijava

ма где се дешава, можда сам пропустио само прву, а остало сам гледао кроз телевизор зато што углавном смарају. да су снимили филм од 80 минута рекао бих ок је.

ahaha pa dobro, ti onda nemoj da gledaš

па озбиљно, цирка три сата су потрошили да покажу како нарко бос, ето, није неки лик који помаже зато што је добар човек. осим тога се десило још да је фудбалер флипно и пропо, костић јебо и подсети ме шта још. али признајем да није лоша серија, само ме такве ствари нервирају поготову што сам очекивао да ће бити тако нешто кад је била најава.

pa dobro, taj narko bos je centarforu ubio ćaleta, ima tu zanimljivih detalja kome nije smor da prati
ja pejakovića inače volim, rode su mi bile zanimljive dok je on pisao. duhovit je čovek neko ko u rodama napravi te omaže, semka sokolović da bude direktorka škole ko u majstori majstori ili sonja savić u rodama vuče ono granje ko u braća po materi
e tako mi je zanimljivo kako lepo na sahrani žene koju je ubio objašnjava da uvek treba imati vlažne maramice kod sebe tako kad ti se izblatnjave cipele. jebi ga, ja volim te sitne detalje

kostić jebe u svakoj epizodi ahahahaha

И Роде су биле развучене првих пар епизода док се није закувало. Мислим да то Пејаковић намјерно ради јер тако гради атмосферу око ликова, ту учмалост и летаргију у којој се као друштво налазимо. Опет, то му дође у неку руку као контраст којим жели да истакне догађаје који утичу на судбину ликова, да изазове јачу реакцију код гледалаца, а сам тим и да се идентификујемо или осудимо поступак јунака који се појављују у серији.

Ова посљедња епизода је била баш зајебан заокрет у причи, живо ме интересује шта ће се даље дешавати.

Детаљи су стварно за сваку похвалу, а Шомијев монолог из посљедње епизоде ће се свакако памтити.

добар је пејаковић, али да сабереш све те занимљиве детаље, опет не остане за један краћи филм да држи пажњу. а такви омажи, то је обично знак да ни креатор не верује довољно да је садржај добар, па се бави таквим стварима.

Мислим да то Пејаковић намјерно ради јер тако гради атмосферу око ликова, ту учмалост и летаргију у којој се као друштво налазимо. Опет, то му дође у неку руку као контраст којим жели да истакне догађаје који утичу на судбину ликова, да изазове јачу реакцију код гледалаца, а сам тим и да се идентификујемо или осудимо поступак јунака који се појављују у серији.

да ли ово стварно мислиш? или си то само онако на брзину набацао да би оправдао серију?

а Шомијев монолог из посљедње епизоде ће се свакако памтити

ај да ризикујем да ме нападнете да нисам ни гледао, али је л' то оно са сахране?

Добро, Труће, обзиром да је ово независна продукција која је тек почела са радом и која нема нека значајна средства, опет серија има неки квалитет. Надам се да ће се снимити и остала два дијела триологије "Кости" и "Кожа"

ne ne, šomi konobar kad odlazi iz ćevabdžinice

ono na sahrani je u stvari bila pesma za dinu

Надам се да ће се снимити и остала два дијела триологије "Кости" и "Кожа"

је л' то по некој књизи или је планирана трилогија?

Није, него кад истресе све што мисли Мирку у лице.

Мислим, што да не мислим, па то ти и писци у књигама раде.

ne ne, šomi konobar kad odlazi iz ćevabdžinice

ono na sahrani je u stvari bila pesma za dinu

добро, то је ок, али оно на сахрани дина је стварно будалаштина. шта ће оно у оваквој серији?

Па видио си да га нико ме слуша и да се спрдају томе.

Он, Мића и Шоми најјачи ликови у серији.

Ajde ispricajte celu seriju ako mozete

traži kaizenu da uvede kvarišu