Prijava

Козма(спојлер)полита.

Stavicu seriju na skidanje. Pogledao sam prvu epizodu na TVu onda kad je bila

хахаха, да л' ме зајебаваш, митке? то је још један пример шта се убацује да прође време, тотално непотребно, смара, није смешно. али добро, претерујем, шта треба замерати домаћим серијама, добро је да уопште ишта снимају. ионако има сто хиљада серија на торенту, па ко шта воли. митке је објаснио

Мислим да то Пејаковић намјерно ради јер тако гради атмосферу око ликова, ту учмалост и летаргију у којој се као друштво налазимо. Опет, то му дође у неку руку као контраст којим жели да истакне догађаје који утичу на судбину ликова, да изазове јачу реакцију код гледалаца, а сам тим и да се идентификујемо или осудимо поступак јунака који се појављују у серији.

пејаковић заправо споро гради атмосферу око ликова да би истакао контраст између тога што се ништа не дешава и тога што ретки догађаји повремено утичу на судбину ликова.

Situacija bi mogla eskalirat

eh sad, seriju treba da gleda neko ko poznaje banjaluku pre i posle rata :-P

Не зајебавам те. И волим што си макар изнио своје мишљење фино, а не само написао говно серија. Не свиђа ти се и то је сасвим уреду.

Опет кажем, надам се да ће снимити и остала два дијела триологије, баш због тога што је наша филмска индустрија пала не на ниске гране, него се вуче по земљи ко пуж голаћ.

ma svako ima pravo na mišljenje bre

ja nisam odgledala ni minut serije gejm of trons, dobila sam knjigu pre par godina, nisam mogla ni da čitam koliko mi je sranje bila, nisam zbog toga ni pokušala da gledam seriju
al ima kome se sviđa i to pozdravljam

па ко још зна бањалуку пре рата, јбг?

митке, немој да ме нервираш! нисам рекао да ми се не свиђа серија. ок је серија, само сам написао шта ми смета док гледам.

гејмотрон је тек срање, али бар можеш да збинџујеш и да ти држи пажњу ма колико глупости да си видео.

Тако сам стекао утисак јбг. Извини ако сам погријешио.

па ко још зна бањалуку пре рата, јбг?

evo znam ja ;-)

Mitke jesu ti ovi sto rade seriju neki rod ili makar prijatelji aj priznaj?

и целтиц, каква је теби серија?

Samo Truc losije troluje od Maestra

Samo Truc losije troluje od Maestra

Maestro vidi podosta navijaca zvezde stavi avatar sa partizanovim grbom jede govna dodje posle 10 dana i kao ma ovi titovi blizanci haha kladim se da smislja planove i upisuje u rokovnik koju ce sledecu pricu da fura oni bas teze da pravi i to

Mitke jesu ti ovi sto rade seriju neki rod ili makar prijatelji aj priznaj?

hahahahahahhaha

Нит род нит помоз Бог.

Про боно их браним.

Ok bas mi delovalo tako