Prijava

Ja sam batalio na pola prve sezone Boardwalk, nesto mi nije legla.

Odgledao sam Bodžaka Horsmena konačno, dugo mi je delovao odbojan, odavno me serija ovako nije oduševila pogotovo komedija, možda najbolja američka koju sam gledao ikad, animirana ili igrana svejedno. Bodžak "najživlji" animirani lik ikad. Šije Rika i Mortija koji su popularniji dosta. Bodžak za patricije je RiM za plebs običan.

Dobar je Bojack, a Rick&Morty služe za testiranje retarda. Amerima je smiješno, oni su glupi ko kurac.

Happy!
https://www.imdb.com/title/tt2452242/

Jel gledao neko ovo... I vrijedi li cemu?

Gdje seljtik, ako je jos tu... Da iznese ekspoze....

Happy je dobra smijurija, glumi Keller iz Oza.

Šta gledati posle Gomorrah? Čuo sam da je Suburra slična, vredi li ?

E da, kako me je lose spucala treca sezona gomore ovo nije realno, ugasio sam na pola 11 epizode bukvalno me ni ne zanima sta ce da se desi jer vec vidim da ce govnari snimati dok ciro di marcio ne nadje novu porodicu na tajlandu i nauci vijetnamski i napuni 77 godina jebo ih on sve na gomili

hahah odgledaj do kraja nece moci ciro da nadje novu porodicu..ja mislim da ce da snimaju dok svi ne izginu da bi pouka serije bila-ko se lati maca od maca i strada,eto kako zavrsavaju kriminalci..

Kriminalci i treba da ginu svaki dan, ali bi onda ovdje iščezla finansijska elita, pošto intelektualna elita kod nas ne postoji.

Kako Ćiro savlada bugarski za godinu dana tamo jebo mu je kevu, Ćiro bratina najveća najzad neko i Bugarima da zabije nož u leđa. Ko li je onaj bos što priča srpski, ona dobra pička prevodi, što je dao prijateljsku cenu Đenaru za kokain? Valjda će imati veću ulogu u sledećim sezonama. Jeste zadnja sezona lošija dosta jbg fali don Pietro mnogo, najjači lik u seriji je bio ubedljivo, ne mogu ona dvojica i onaj novi klinac da ga zamene nikako.

Ona familija bez Pietra ne zna da zivi, jedva se nose sa problemima.

Hahahahah sjebali su malo seriju u startu jer su pietra uklonili, odmah tvorza cemu to. Bukvalno pola prve sezone gledas debile kako se cimaju sa gudrom

I onda dodje Kosmajac u X5 i zguzi Immu

Kakva je na crevu i kao pička generalno?

https://www.imdb.com/title/tt6271042/?ref_=nv_sr_1
McMafia - Ruski krimosi u Londonu (a i šire); sve po propisu, kulturno/jebački. Preporuka ko vrata.

op ovo deluje kao nesto sto bi ja i moj prijatelj nerminvanburen rado gledali

edit

i pero xd