Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
+1 samo ako ne zaboravim dok se nakanim da nesto gledam
jel si odgledao donovana pero trokadero?
Naravno da nisam, cekam da bude the end
:/
Mene donovan opro negde u 3 sezoni, nije los al moze bolje
A ova mcmafia gledao sam pilot i pauzirao, dobra je pa kad pregledam gomoru
Ima isto ona bugarska serija o mafijašima, Albanska mafija, kažu da je dobra.
Emituje se kod nas na nekom kanalu, drug gleda, nahvalio je baš.
Pseto, jedan kvariša za tebe:
http://collider.com/ray-donovan-season-6-liev-schreiber-interview/
Pa pazi da ne kliknem haha sreca pa si napisao da je kvarisa
Čuj to, pa poklonjenom linku se u kvarišu ne gleda
Meni samo nije jasno mada seltik stigne da gleda sve te serije, ali najozbiljnije mi nije jasno!?
Car covek, korisniji od imdb/a sto se tice serija.
Autore celtic, opravdavali serija young pope brojne hvalospeve o njoj izrečene na internetu?
Gledaj, Fađo, Jude Law jebe.
Hvala, stavljam na skidanje.
Zar nije papama to zabranjeno xd
Jeste, ali Vatikan je i izmislio zabranjeno voće xD
Hvala autoru celtic mladi papo sjajna serija. Osim Loua, kome je ovo uloga karijere, odlični i Daen Kiton i lik koji glumi kardinala navijača Napolija. Još samo jedno pitanje za celtica valja li ovo, hteo sam da krenem da gledam kad je izašla ali sam zaboravio u međuvremenu, sad vidim da se prikazuje na rtsu.
http://www.imdb.com/title/tt5057130/
McMafia za sada dobra, negdje sam pročitao da se snimala u 15 različitih država. Pa čak i u Hrvatskoj (ima ona scena u pilot epizodi gdje se na staklu auta vidi Konzum)