Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. +1 samo ako ne zaboravim dok se nakanim da nesto gledam

2. jel si odgledao donovana pero trokadero?

3. Naravno da nisam, cekam da bude the end

4. Mene donovan opro negde u 3 sezoni, nije los al moze bolje

5. A ova mcmafia gledao sam pilot i pauzirao, dobra je pa kad pregledam gomoru

6. Ima isto ona bugarska serija o mafijašima, Albanska mafija, kažu da je dobra.

7. Emituje se kod nas na nekom kanalu, drug gleda, nahvalio je baš.

8. Pa pazi da ne kliknem haha sreca pa si napisao da je kvarisa

9. Čuj to, pa poklonjenom linku se u kvarišu ne gleda

10. Meni samo nije jasno mada seltik stigne da gleda sve te serije, ali najozbiljnije mi nije jasno!?

11. Car covek, korisniji od imdb/a sto se tice serija.

12. Autore celtic, opravdavali serija young pope brojne hvalospeve o njoj izrečene na internetu?

13. Gledaj, Fađo, Jude Law jebe.

14. Hvala, stavljam na skidanje.

15. Jude Law jebe.

Zar nije papama to zabranjeno xd

16. Jeste, ali Vatikan je i izmislio zabranjeno voće xD

17. Hvala autoru celtic mladi papo sjajna serija. Osim Loua, kome je ovo uloga karijere, odlični i Daen Kiton i lik koji glumi kardinala navijača Napolija. Još samo jedno pitanje za celtica valja li ovo, hteo sam da krenem da gledam kad je izašla ali sam zaboravio u međuvremenu, sad vidim da se prikazuje na rtsu.
    http://www.imdb.com/title/tt5057130/

18. McMafia za sada dobra, negdje sam pročitao da se snimala u 15 različitih država. Pa čak i u Hrvatskoj (ima ona scena u pilot epizodi gdje se na staklu auta vidi Konzum)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.