Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
pozdrav
skinuo sam gejm of trons da vidim cemu toliki hype,stigao sam do trece epizode...pa ono,ne cini se lose za sad sta znam...iako ne volim lotr i slicne pm,al ovo je kao drugacije kolko vidim...
Fina je to serija, ponekad se cini malo sporom al realna je i uzbudljiva.
Meni je vrh serija. Nije ozbiljna, ali mi je vrh. Rejcel je prepicka, i samo zbog nje vredi gledati, ako nista drugo...
Ja iz istog razloga ne mogu da se nateram da gledam The Wire. Nisam cuo ni jednu losu kritiku, ali jednostavno me ne zanima ta tematika. Crnje iz geta i panduri, koliko sam ukapirao...
јел вреди гледати фемили гаја после 5. сезоне?
isto k'o i simpsons..mislim...to je to, al isfura se...
kao i svaka serija :D
хаха тебе сам очекивао :) начи вреди :)
jbg, kacam sitkom manijak. :)) ne znam da l' postoji ijedna serija koja vremenom postaje sve bolja i bolja, sem Smallville, al' vjerujem da bi to sad slabo ko gledao :D
edit: mislim, od ovih serija za razbibrigu, ne od ozbiljnih :)
:) капирам да за великог фана као што сам ја и није фрка да је мало лошија чак и ако се све понавља.
Sad gledam na imdb-u, bice ovo vrelo leto!
Dexter - 30. jun
Suits - 16. jul
Breaking bad - 15. jul
Morace laptop da se nosi na more.. Odgledah trecu sezonu Heroja. Jebeno su zbrzali mnogo stvari, u prve dve sezone je sve islo kul, glatko, a sad odjednom cap cap cap...ali dobro, i dalje me drzi da gledam, ne toliko kao prve dve, ali i dalje sam zainteresiran.
Uf, Heroji.
Odgledao sam prvu sezonu za 26-7 sati. I nisam nikad odgledao ostatak. Ne smijem.
Kad vidim da emituju na RTS-u. gasim TV.
Trenutno skidam Spartaka.
Sta je Suits? :D
u, tebi će se svidjeti, skidaj.
fina serijica, advokatska, al' nije klasična advokatska
razbibriga, što bih ja rekla
a ima i dobrih treba
Gledala sam Modernfamily i Raising Houp, odusevljena, bas po mom ukusu humor. Inace ista siruacia kao Vidra, mislim da nema serije koju nisam gledala..sad but true:) p.s.izvinjavm se na greskama u kucanju iosisanoj latinici kucam sa tudjeg telefona.mrzim tac skin najintenzivnije.
A ti dugasiš internet i da nađeš nešto muško. Zastranjuješ....
Brate, Libi je udata...
Ma Vidra nije, a njoj kažem...
A neće ni da bude ako joj suđeni nema profil na Vuki...
pozdrav
danas sam ceo dan gledao prvu sezonu GoT
zgotivio sam onog midzeta,ne znam zasto,al zgotivio sam tog malog gada
Tog malog gada svi gotive :DDD
Kontam da je on jedini lik koji je siguran da će dočekati snimanje serije po 7. knjizi. Ako je Martin ikada napiše.
Kolika je doza (naučne) fantastike u GoT-u? Ne skida mi se jer me mrzi, ali vidim da je baš mnogi ishvališe pošteno.