Što se tiče Entourage-a, odgledao sam apsolutno sve epizode i mogu ti reći da je serija odlična. Ne zbog glume, već zato što nekako opušta. Zajebancija prava, prosto rečeno, da malo odmoriš mozak. Džeremi Piven me je oduševio kao Ari Gold i on je mnogima i omiljeni lik u seriji. Toplo preporučujem i mnogo mi je krivo što su prestali sa snimanjem novih epizoda.
Au Loksi, kako usraše dobru seriju, to je bruka! Evo, baš juče odgledah ovu poslednju epizodu, razočarao sam se kako tom epizodom tako i celom sezonom. Mnogo su dobre one prve sezone, ali ova je, bar po mom mišljenju, očaj.
http://www.imdb.com/title/tt0804503/ Verovatno je neko već preporučivao, ali ova mi je prilično dobra.
Baciću pogled na Entourage kad dođe na red. Trenutno gledam jednu šit seriju koju ne smem ni da spomenem ovde jer biste me okačili na transfer blama. Gledam je posle posla, kad treba da opustim mozak na jedno 45min.
Dextera toplo preporučujem, serija jebe koliko je dobra.
How I met your mother sam odgledala jednu sezonu i nekako mi je pfrljf. Ništa posebno, ne znam zašto TOLIKO oduševljenje.
The Big Bang theory pratim i takođe pohvaljujem. Usrali su ga sa prevodom kod nas "Štreberi", mislim ŠKK?
Planiram da u nekom paralelnom univerzumu gde dan traje 65 sati odgledam Sopranove, Lost i Entourage. Planiram to već brat-bratu 3 godine.
How I met your mother, њесра колико је сви кују у Звезде.
Dexter - јебачка серија, убија колико је добра
Big Bang theory - јуче одгледах 1. епизоду и није нешто.
Сопранове и лост нисам гледао, Пратњу прокоментарисах већ.
Hahahhaha, pocepa vas Jogurt! :D Meni je ono, ok serija, ali mislim da je ipak malo precenjena. Mnogo mi je drago da toliko ljudi ovde gleda Dekstera. :)
Pa priložio je dobru sliku uz adekvatan komentar, tako da može da se kaže da je pocepao.
A serija je toliko sranje, sa očajnom glumom...toliko je izveštačena i onaj lik mršavi je toliko iritantan da mi se prosto sere kad ga vidim
Jbg, to je takva vrsta serije koju ili voliš ili mrziš iz dna duše, nešto poput Balaševića (primjera radi). Ja je volim, znam milion ljudi koji je vole, takođe znam milion ljudi koji je mrze iz dna duše (i kažu isto što i ti za tog mršavog). Stvar ukusa.
http://www.imdb.com/title/tt0460649/
Zna se koja je najjača. :)
razočaran sam loksi, duboko razočaran...
Što se tiče Entourage-a, odgledao sam apsolutno sve epizode i mogu ti reći da je serija odlična. Ne zbog glume, već zato što nekako opušta. Zajebancija prava, prosto rečeno, da malo odmoriš mozak. Džeremi Piven me je oduševio kao Ari Gold i on je mnogima i omiljeni lik u seriji. Toplo preporučujem i mnogo mi je krivo što su prestali sa snimanjem novih epizoda.
Au Loksi, kako usraše dobru seriju, to je bruka! Evo, baš juče odgledah ovu poslednju epizodu, razočarao sam se kako tom epizodom tako i celom sezonom. Mnogo su dobre one prve sezone, ali ova je, bar po mom mišljenju, očaj.
http://www.imdb.com/title/tt0804503/
Verovatno je neko već preporučivao, ali ova mi je prilično dobra.
+12345
Baciću pogled na Entourage kad dođe na red. Trenutno gledam jednu šit seriju koju ne smem ni da spomenem ovde jer biste me okačili na transfer blama. Gledam je posle posla, kad treba da opustim mozak na jedno 45min.
Dextera toplo preporučujem, serija jebe koliko je dobra.
How I met your mother sam odgledala jednu sezonu i nekako mi je pfrljf. Ništa posebno, ne znam zašto TOLIKO oduševljenje.
The Big Bang theory pratim i takođe pohvaljujem. Usrali su ga sa prevodom kod nas "Štreberi", mislim ŠKK?
Planiram da u nekom paralelnom univerzumu gde dan traje 65 sati odgledam Sopranove, Lost i Entourage. Planiram to već brat-bratu 3 godine.
Idioti. Automatski su 50% stanovništva otjerali od TV-a tim prevodom. :S
Jebiga Manijače, klinac sam ja još. ;)
How I met your mother, њесра колико је сви кују у Звезде.
Dexter - јебачка серија, убија колико је добра
Big Bang theory - јуче одгледах 1. епизоду и није нешто.
Сопранове и лост нисам гледао, Пратњу прокоментарисах већ.
ГЛЕДАЈТЕ ИСТРАЖИТЕЉЕ ИЗ МАЈАМИЈА ЛОЛОЛО
Ne d'o ti Bog da odustaneš od The big bang! Poslije desete ćeš se navući, samo ne odustaj!
http://chzjustcapshunz.files.wordpress.com/2011/09/funny-captions-big-bang-theory-summed-up-in-three-panels.jpg
Реално, срање од серије.
IC
.
.
.
.
.
OLVEJZ
.
.
.
.
.
.
SANI
.
.
.
.
.
IN
.
.
.
.
.
FILADELFIJA!
+1
Hahahhaha, pocepa vas Jogurt! :D Meni je ono, ok serija, ali mislim da je ipak malo precenjena. Mnogo mi je drago da toliko ljudi ovde gleda Dekstera. :)
Uopšte ili nisi sve epizode?
Larin izbor, Izgubljena čast, Marisol, Ljovisna, Kasandra, Esmeralda...
Никако.
СУЛЕЈМАНА ВЕЛИЧАНСТВЕНОГ, АЈМО СВИ 1044 бр.2
To!
Esmeralda jebe.
ma sprdam se, što ne znači da još nije kasno za tebe:*
Фатмагул је врхунска цава.
http://www.fatmagulunsucunedizisi.com/wp-content/uploads/2010/06/beren-saat.jpg
"Realno, serija je sranje." je cijepanje?
The fuck?????
Inace, HOW I MET YOUR MOTHER je veliko govno, zaobidjite ga...
Pa priložio je dobru sliku uz adekvatan komentar, tako da može da se kaže da je pocepao.
A serija je toliko sranje, sa očajnom glumom...toliko je izveštačena i onaj lik mršavi je toliko iritantan da mi se prosto sere kad ga vidim
Jbg, to je takva vrsta serije koju ili voliš ili mrziš iz dna duše, nešto poput Balaševića (primjera radi). Ja je volim, znam milion ljudi koji je vole, takođe znam milion ljudi koji je mrze iz dna duše (i kažu isto što i ti za tog mršavog). Stvar ukusa.