Ето, ја вам дајем врхунску препоруку, а ви ме дижете да ме јебете. :)
Селенијум, ја сам гледао пар епизода, али ме смара та тематика, па сам баталио. Моја препорука ти је да гледаш данску крими-серију форбриделсен. Поздрав.
Пази, дрови, ако волиш жанр, нема шансе да се нећеш одушевити. Ово је сигурно једна од најбољих у последње време. Сварићеш и дански, мада јесу много смешни са акцентом. Иначе, није хипстерај, ББЦ је купио права и приказивао! У Егленској!
Ако има неко добар торент за трећу сезону battlestar galactica а да не износи преко 4 гига, нек ми тури на пвт. Кад кажем добар, мислим пристојан број сидера, не на квалитет слике. Јер, знам, сезона од 4 гига не може изгледати супер. Такође, и мањи пакети од рецимо 2,5 или 3 гига такође су добродошли.
Тоо, фацо, послушао си предлог. Имаш на торрентз.еу добар торент, око 4 гига, има сидера. Ја синоћ одгледао последњу епизоду, умал се нисам заплакао. Сад сам скинуо Каприку, као, период пре него што су се сајлонци подјармили. А имаш и мини серију Батлестар Галактика - Блад енд Хром, почела да се емитује пре месец дана.
Odgledao tek prvu sezonu Vajra. Serija jebeno rastura! Apsolutna preporuka i od mene. Samo da pitam ljude koji znaju šta se desilo: da li ljudi grade slučaj protiv Ejvona svih 5 sezona ili ne?
Vidiš da nije ''teško'' :)
Da ponovim, u slučaju da neko neje skontao.
Ето, ја вам дајем врхунску препоруку, а ви ме дижете да ме јебете. :)
Селенијум, ја сам гледао пар епизода, али ме смара та тематика, па сам баталио. Моја препорука ти је да гледаш данску крими-серију форбриделсен. Поздрав.
koji hipsteraj, e! danska krimi serija..
Добра је серија, барем је прича интересантна и жалио сам што су је отказали... Баш је обећавала..
Ћу'де, видро, немој сад да ти препоручим данску хорор-серију!
nemo' horor, ne volim to
al' ne gledam ništa drugo sem krimi serija, baš mi leže
al' sumnjam da bih mogla da svarim danski :)
Aj ne kenjajte da gledate dansko-holandske koprodukcije? A jebote, svaka vam čast.
Пази, дрови, ако волиш жанр, нема шансе да се нећеш одушевити. Ово је сигурно једна од најбољих у последње време. Сварићеш и дански, мада јесу много смешни са акцентом. Иначе, није хипстерај, ББЦ је купио права и приказивао! У Егленској!
aj, jeb'la mater, utefteriću je, ne pamtim kad sam gledala dobru
čim završim breaking bad - gledam ;D
http://www.imdb.com/title/tt0478942/
Gledao sam samo pilot epizodu.
Ако има неко добар торент за трећу сезону battlestar galactica а да не износи преко 4 гига, нек ми тури на пвт. Кад кажем добар, мислим пристојан број сидера, не на квалитет слике. Јер, знам, сезона од 4 гига не може изгледати супер. Такође, и мањи пакети од рецимо 2,5 или 3 гига такође су добродошли.
Тоо, фацо, послушао си предлог. Имаш на торрентз.еу добар торент, око 4 гига, има сидера. Ја синоћ одгледао последњу епизоду, умал се нисам заплакао. Сад сам скинуо Каприку, као, период пре него што су се сајлонци подјармили. А имаш и мини серију Батлестар Галактика - Блад енд Хром, почела да се емитује пре месец дана.
Трећа сезона брате, не четврта. И шаљи ми у пвт молим те, немој овде. Као пиратерија ово оно :) А овај линк горе обриши. Фала још једном...
Ееее нашао сам преко овог твог сајта. Иначе нисам залазио из кат.пх па се правим енглез, а све је уствари било два клика далеко :)
Odgledao tek prvu sezonu Vajra. Serija jebeno rastura! Apsolutna preporuka i od mene. Samo da pitam ljude koji znaju šta se desilo: da li ljudi grade slučaj protiv Ejvona svih 5 sezona ili ne?
Па не баш, мислим протеже се та екипа кроз све сезоне. Ал послије мало тање, јер неке друге теме доминирају.
Fala vi Faco. :)
Skroz opičeno simpatična serija
http://www.imdb.com/title/tt0925266/
Da li neko jebeno ima prevod za najnoviju seriju Dextera? Koji je kurac ljudima, ne prevode danima...