Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Корене ради лик што је Хадерсфилд режирао, лик је завршио режију у Америци ваљда, тако да оно, није нео-павићевски сератор....

2. Ne znam coveka, ali Joj kako reziiiraaaa.

3. Знали ко, хоћели голијатХ имати трећу сезону?

4. Pa ako ce da bude sranje kao druga, ja se nadam da je biti nece.

5. не знам мени 2 била ок зато бих волео да видим трећу.

6. Odgledah la casa de papel nako solidna serija, možda ponajbolja igrana netflix serija uz mindhunter, bodžek je ipak neprejebiv i dalje od netflixovog sadržaja. Kakvo mudovište je Berlin a Srbenda me nervirao u početku al ok je, vidim da snimaju treću sezonu. šteta stvarno prelep kraj je bio.

7. Gase lik Apu-a u seriji Simpsonovi.
    Razlog diskriminacija, jbg

8. Nisam ni znao da Simpsonovi jos postoje.

9. Postoje i nastoje da odstoje

10. Serija Suits je odlicna, ja je gledam na ovom sajtu https://vipserije.com/serije/suits/

11. e kakva je serija game of thrones i gde mogu da je gledam hvala

12. Kad kreće nova sezona nešto beše u ovo vreme

13. 2019. tek, msm da se ne zna tacan datum

14. A nek puše kurac malo gleda mi se

15. Čitaj knjigu, knjiga je bolja

16. Лауш јебо три мајке у Коренима. Сад не могу другачије да замислим маторог Катића без управо онаквог какав је он био. Јездић исто одличан као Тола Дачић, ал ни приближно ко Лауш што је одрадио. То је утисак прве епизоде. Кад стигнем да одгледам и другу, опет јављам, знам да моје импресије интересују сваког ко чита ову тему.

17. @Алекс Андрос
    Laušević jeste maestralan, ali je (meni dosad slabo poznat) Igor Đorđević daleko najprijatnije iznenađenje u ulozi Đorđa Katića. Neverovatno da je u seriji upravo onakav kakvim sam ga zamišljao dok sam čitao knjigu. U drugoj epizodi bukvalno briljira. Svaka čast i onome ko ga je odabrao za tu ulogu.
    I inače, sjajna selekcija glumaca (osim Vukašina), a Jezdiću je legla uloga Tole Dačića ko budali šamar. Sad je njegova tipična svađalačka i ponekad slabo razumljiva artikulacija došla do punog izražaja.

18. igor đorđević je pokido petra kočića prošle godine u onoj mini seriji gorana markovića, veliki talenat, reko bi čovek da je sa zmijanja pravo stigao u seriju
    a interesantno kako i sloboda mićalović ispade dobra glumica kad nema bosiljčića i branda i šotre da sve pokvare

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.