Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. ima li nešto što je provereno dobro a da nisam gledao. nije bitan žanr, samo da šije...

Gledao sam ove blokbastere od serija i klasike. Ove sa strane nisam

2. Jel si gledao Borgen?

3. Prove, ovo valja gleati.

4. Kad već okači celtic nemačku seriju, prove, probaj možda Babylon Berlin.

5. Izasle dvije mnogo dobre serije, sutra ih kacim. Jedne od rijetkih koje su izasle 2018 da valjaju a da pritom nisu vec objavljene. Laku noc

6. плиду, данас је сутра, немој бити жајк.............

7. uh kako izdrzati do sutra

8. zasto lazes narod pliudu

9. Plidu nisam znao da si kao I svi pre tebe :(

10. Hahaha e jbg zauzet citav dan danas, al evo odvojicu vremena iako je sad prekosutra jebem ga.
    Uglavnom,
    1. Bodyguard (za sada ne loša iako sam joj prišao sa predrasudama)
    2. New Amsterdam ( kažu da ima neka serija na sličan fazon nešto Chicago med. ali je nisam gledao, ova me je za sada pozitivno iznenadila)

Ne mogu da kačim linkove na mobitelu sam, oprostite lijep pozdrav :*

11. Bodyguard fina serija, pogotovo ko voli slušati Škota kako priča

Danas kreće StartUp 3. sezona, vrijedi gledati, kao i 6. sezona House of Cards.

12. house of cards smorilo vise.

i supernatural, zadnje sezone su ocaj jadni. sto se tice glumaca, price, glume, tu ga.

13. nisam upratio da li je neko kacio,ali izasla je druga sezona.
    https://www.imdb.com/title/tt5189670/

14. Баш супер

15. Rts prikazuje odlične serije u zadnje vreme samo ih prikazuju nekoliko godina prekasno. Rej Donovan fino gura u novoj sezoni. Majansi užas, jedva izgurah sezonu, gore mnogo od najgorih sezona sonsa mada su se popravili malo zadnjih par epizoda i klifhenger na kraju sezone me je zainteresovao malo ipak ne msilim da ću gledati drugu sezonu ako je nekim čudom dobiju. Serija bi možda imala neku šansu da epizode traju normalnih četrdesetak minuta ne svaka ep preko sat vremena i jebeno se ništa ne desi.

16. Sta da radim sa Gomorom druga sezona, cuo sam od nekih da postepeno ide u kurac kako odmice serija, pa da li da nastavljam?

17. Ja nikada nisam razumeo zasto rts kad i ima nesto da ponudi,to turi u neke neverovatno glupe termine? pazi oko ponoci,a sto ne moze u 9 mora da se vrti slagalica i srecni ljudi. Repriza jos jaca u 2 lolo em sto nije na rts hd. Da vidim dan da se ugasite

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.