Prijava

"U ime svih nas iz šezdeset i neke..."...sedamdeset i neke...otvaram ovu temu za druženje nas malo starijih članova ovog sajta, ne mnogo starijih, a ipak dovoljno starijih da možemo raspredati o vremenu pod Titom, rekordnoj inflaciji, snegu iznad glave, i danima, tačnije noćima, kad si mogao zaspati tamo gde te noge odnesu i probuditi se ujutru netaknut. O vremenima kad je bilo sramota biti peder, lopov, i bežati sa časova. O vremenima kad se čovek nije cenio po odelu i dubini džepa. O vremenima kad je mobilni telefon bio u domenu naučne fantastike...očekujem opisivanje vaših sećanja ovde, da objasnimo mlađim generacijama kako je život nekad bio jednostavniji, a u isto vreme mnogo bogatiji!
Naravno, i period obaveznog služenja vojske u SFRJ je, siguran sam, prepun dogodovština koje zaslužuju da budu prezentovane ovde!
Praktični saveti, razmena recepata, lične i druge fotke iz tih nekih vremena, sve je dozvoljeno. I, svakako, ne zaboravite da je ovo sajt humorističkog karaktera, zato, sve smešne situacije kroz koje ste prošli vi, ili neko vama blizak, opisane ovde će biti opšteprihvaćene!

КОЛ'КО ПЕНЗИОНЕРСКА ТЕМА...

Veverice, pozvani su mnoooogo stariji od tebe.

Evo podrške od nekog ko ima tek 29 pa još nije dovoljno porastao za ovako ozbiljne stvari :)

Знам, него рек'о мало да зајебавам. Сви ви бисте волели да сте мноооого млађи, овако к'о ја. лололо

Drozeru, nemoj da si hejter, daj da vidim šta imaju.

O vremenima kad je bilo sramota biti peder, lopov, i bežati sa časova.

Je l' izjednacavas pederluk i lopovluk?

Kanda je klincima mnogo interesantno da budu u društvu odraslih :))

Kanda je klincima mnogo interesantno da budu u društvu odraslih :))

:потврдно клима главом:

'Ajde deco, idite na vaše nepenzionerske teme i igrajte se tamo. Pustite čike i tete da pričaju o temama za odrasle :)

Ja sam video Tita, uživo.

Evo, ja da pokrenem temu...
Krajem osamdesetih, ortak i ja treba da idemo motorom, JAWA 350 kubika, iz Velike Plane u Požarevac, očekuje ga cura, a ni on, ni ja u džepovima ni cvonjka nemamo!
Predložim mu da odemo par sati na benzinsku pumpu, na autoputu, nedaleko od moje kuće, da peremo šoferšajbne strancima i domaćima. Njemu je to bilo ispod časti, ali nekako sam ga ubedio. Nakon 3-4 sata laganog rada imali smo kintu za gorivo, po kutiju Marlboro-a, sendvič, i piće za nas troje za čitavu noć! Višak smo ostavili konobaru kao bakšiš! E, to su bila vremena...

Je l' izjednacavas pederluk i lopovluk?

Ne, izjednjačavam dve vrste bolesti!

Ja sam obožavala stripove, oduvek. Iz njih sam i naučila da čitam,a bila baš mala. Paralelno latinicu i ćirilicu, paralelno hrvatski, srpski, bošnjački, slovenački, makedonski..
Skoro me je pitala sestra "Šta je to TVRTKA?" A je se setim u sekundi u kom stripu sam prvi put pročitala tu reč ("Tom and Jerry"-vrtirep-hrvatsko izdanje, A5 format).
I da, rekoh joj da ta reč znači fabrika, firma..
Bilo mi čudno da neko to ne zna.

КОЛ'КО ПЕНЗИОНЕРСКА ТЕМА...

Još smo mi daleko od penzionera :))

Pusti Nato, vi'š da su radoznali ko mungosi! :))

Ja sam uz Alan Ford strip naučio latinicu još u prvom razredu osnovne! Jednom sam pitao kevu za jedno latinično slovo koje nisam umeo pročitati, a ona se zaprepastila kad je videla da čitam strip na latinici!

Bilo bi kul da organizujete neko okupljanje, samo da ne ispadne ovako:
http://www.tip.ba/wp-content/uploads/2010/07/penzioneri11.jpg

УАААААААА КОПИРАТЕ НАС БЕБЕ ВУКАЈЛИЈЕ
БЕБЕ ВУКАЈЛИЈЕ ЈЕБУ!

маме јавите се, геј стоп, цим стоп, хехе.