Банован/а си IV

1. Banovana si jer sam te onda pogrešno skontao, sorry :)

2. Banovan si zasto sto mi nedostaje RD u ovoj igri

3. banovana si sto i meni dog nedostaje u ovoj igri

4. Banovane ste jer je dog tu koliko sam ja primetio u popodnevnim časovima samo :(

5. Banovani ste jer ste tu samo u večernjim časovima.

6. Banovana si jer sam ja tu po ceo dan, takav mi posao da mogu.

7. Banovan si jer ispada da sam te u prethodnom postu neosnovano banovala. A za ban uvek ima osnova. =)

8. Banovana si zbog alko avatara.

9. banovan si jer ja jako volim lik baneta bumbara u seriji

10. Banovana si zbog dugačkih ruku :)

11. banovan si jer imam dugacke ruke i mogu da dohvatim stvari sa visokih polica:)

12. Banovana si jer je to tako praktično :)

13. Banovani ste oboje zato sto ste na Diznilendovoj poternici.

14. Banovan si jer i tebe traži Branko Cvejić :)))

15. Banovan si zato sto se kabl zove Mickey Mouse.

16. Banovan si jer još nisam čuo za to.

17. Banovan si zato sto nisi cuo da kabl koji ulazi u punjac lap topa ima formu 3 spojena kruga i zove se Mickey Mouse.

18. Banovan si jer me skoro neko nije opravdanije banovao :)

19. http://www.pccables.com/01206.htm

Banovan si sa opravdanjem.Klikni link.Bices banovan.

20. Banovan si da vidiš kako izgleda kad te kabl banuje :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.