Prijava

Али, што се мене тиче, немам потребу за логичким објашњењем, јер ја као вјерник у томе видим Божје дјело и то ми је довољно.

И ја причам да ми се Бог јавља и обраћа, али нажалост прича ми ствари које везе немају са Косовом и српством, па ме сви сматрају за лудака кад покушавам да пренесем поруку.

neko to lepo reče, ako se obraćaš bogu onda si religiozan, al ako se on obraća tebi, onda si za ustanovu

Čekaj, pa nisu mu Srbi dali srce, nego Šiptari.

Doduše, božje delo je i ako sam od sebe, bez ikakve svoje krivice odlepiš, pa počneš da bulazniš i tripuješ vatrene kočije i arhangele kako ti protrčavaju kroz sobu, i tako gledano, zaista se može reći da je kroz tebe Gospod progovorio.

То су већ тзв. јуродиви људи, како и сам знаш. Упратио сам да се донекле разумијеш у теологију, успут читајући те књиге заједно с неким култ срањима којима се бавиш, претпостављам :)

успут читајући те књиге заједно с неким култ срањима којима се бавиш, претпостављам

Hahaha, ta kult sranja se zovu srpska i svetska književnost, i gramatika srpskog jezika. Jes opasan kult :) Hteo sam da kažem, nije svako ko prolupa prorok niti jurodiv, makar lupao o svetim stvarima. Jednostavno, ima ludaka. Činjenica.

Hteo sam da kažem, nije svako ko prolupa prorok niti jurodiv, makar lupao o svetim stvarima. Jednostavno, ima ludaka. Činjenica.

Па што одма' не рече хехе.

Hahaha, ta kult sranja se zovu srpska i svetska književnost, i gramatika srpskog jezika. Jes opasan kult :)

А јебига, мени је увијек прва асоцијација на тебе она слика ђе држиш некакву штапину обучен у неке индијанске крпетине. Као штовач Бога шуме :Д

А јебига, мени је увијек прва асоцијација на тебе она слика ђе држиш некакву штапину обучен у неке индијанске крпетине. Као штовач Бога шуме :Д

Ма иди, те крпетине су некакав фенси џемпер који сам платио у пизду материну, а штапина... било ми досадно, резбарио па испало нешто налик на чаробњачки штап. Нисам секта, бар не та врста :)

Facini postovi su dokaz koliko religija relativno pametnom coveku moze da iskrivi svest. Mada, mozda ja iskrecem situaciju naopako - mozda upravo nekakvo suzenje svesti i omogucava prodor religije. Oftopik, da ne kazem off TIPIK, zasluzuje mozda posebnu temu.

Ако вјерујеш у Њега и све што је о Њему речено у Светом Писму, посматрајући Његова остала дјела кроз историју, ово је мала маца за ''прогутати'' :)

Ал главни инспиратор Писма је Свети Дух? Ако си верник, можеш 'прогутати'' то што пише у Библији, али брате, овакве ствари... Превише. Улази у домен писанија Трећег ока.

Facini postovi su dokaz koliko religija relativno pametnom coveku moze da iskrivi svest.

:)

da ne kazem off TIPIK

:))

Улази у домен писанија Трећег ока.

:)))