nemoj pezose da ti psujem familiju!
Nisam se dobro izrazio.
Fora je da toliko pomakneš usta da osetiš kako ti se onaj deo između obraza i nozdrve učvrsti. Onaj kanal
Dođe mi često da iskorutim oči, pa onda skupim kapke i tako jedno dvije-tri sekunde. Jebenica... Ali tako svake jeseni i proljeća mi se dešava, vjerovatno zbog promjene osvjetljenja, kontam da je zbog toga. Naviknem se na jedno, onda dođe do promjene.
Dođe mi često da iskorutim oči, pa onda skupim kapke i tako jedno dvije-tri sekunde. Jebenica... Ali tako svake jeseni i proljeća mi se dešava, vjerovatno zbog promjene osvjetljenja, kontam da je zbog toga. Naviknem se na jedno, onda dođe do promjene.
Imas problema sa ne podmazivanjen ociju manjak tecnosti
Inace su tikovi jebenija stvar od bare ispred kuce cale kad je bio klinac bio jako mrsav i stalno mu spadao treger sa treger majice sad ima 50+ i uhvatim ga po nekad da cimne desnim ramenom ko da navlaci treger a nema majicu vec 40 godina na tu foru pa sad vidite...
Uf ne znam za to imam druga koji je semafor i zivi sa kapima vec 3 godine sutra cu pitam pa ti javlja. Xloranfenikol je mama pomaze sta god da fali na ocima ne steti nicemu znaci mast koja je BOGOTAC, cisti oko itd itd a za ovo ti javljam sutra
Rešavanje sudokua je lek.
Znači radiš sudoku i fokusiraš se da ne praviš tikove, a ujedno i rešavaš. Napraviš tik, pređeš na drugo polje i tako redom dok ne rešiš jedan bez tikova. Rešavaš tako jedno vreme i pomogne ti. Postepeno se smanjuje. Evo, ja sve manje i manje tikujem, a sudoku radim svako veče. Mnogo dobra stvar :)
Ja klimam glavom, počeo evo već par meseci i ne mogu da izbacim iz navike pa ne mogu .. Samo stojim tako i klimam glavom kao da mi neko nešto priča .. ajde da priča, nego stojim sam u pičku materinu ...
Uvek pre sna odižem glavu od jastuka i spuštam. Inače ništa od uspavljivanja.
Stalno proveravam da mi nije otišo rajferšlus na farmerkama.
Diram se za uši, minđuše tačnije - gotovo postojano.
Mašem. U prazno. Ređe - al' ipak mašem.
Često se nađem na sred ulice i ne znam gde sam pošla.
Trzam se na zvonjavu telefona.
Palim i gasim šibice u čaši vode il' ih duvam. To mi je čak najdraža stvar na svetu. Ukratko - prezrela sam i za ludaru.
avvi, probaj da napravis harmoniju od svega toga, da te ne odvedu.
ja namjestam kosti ledja, nekako skljocaju... dakle, fiksrani mi kukovi i ramena, i savijam tijelo lijevo i desno dok ne kvrcnu koscice. to radim po citav dan.
Kad to ne radim, onda podizem desno rame jer imam osjecaj da je nize od lijevog.
Desno oko mi nekako manje od lijevog, a i imam osjecaj da mi je kapak previse slijepljen za oko, to vjerovatno jer su mi duge trepavice pa se dodiruju, a ja imam osjecaj da je do kapka i oka, i onda samo pocnem da sirim oci ko sova.
tak?
Kako ovo jebote, pokušavam da se uštinem nozdrvom za obraz al ne uspeva mi i nemam predstavu kako da mi uspe?
kurac krasni velik nos.
nemoj pezose da ti psujem familiju!
Nisam se dobro izrazio.
Fora je da toliko pomakneš usta da osetiš kako ti se onaj deo između obraza i nozdrve učvrsti. Onaj kanal
Nema meni pomoći, ovo još gore. Sad' sam još, uz ovo, počeo da fleširam desno rame. Koji mi je kurac, jebote, popizdeo sam...
То ти је из рата.
Još i vi odve da me jebete, i kul mi :)
Па брате, сконцентриши се на своје покрете мало и требало би да успијеш, ја не знам што да ти кажем :)
Kad razmišljam o tome ne radim, al' čim se udubim u nešto, pišem tekst, ili šta već, onda počne da divlja i keva me opominje stalno...
Da! Ja se slazem. Ubaci jos pokreta sa kojim bi mogao da sakrijes taj tik.
http://medias.omgif.net/wp-content/uploads/2011/10/tibalibalou.gif
Ja sam trenutno isto žmigavac.
Imas problema sa ne podmazivanjen ociju manjak tecnosti
Inace su tikovi jebenija stvar od bare ispred kuce cale kad je bio klinac bio jako mrsav i stalno mu spadao treger sa treger majice sad ima 50+ i uhvatim ga po nekad da cimne desnim ramenom ko da navlaci treger a nema majicu vec 40 godina na tu foru pa sad vidite...
Pa šta da radim, da stavim totmast?
Uf ne znam za to imam druga koji je semafor i zivi sa kapima vec 3 godine sutra cu pitam pa ti javlja. Xloranfenikol je mama pomaze sta god da fali na ocima ne steti nicemu znaci mast koja je BOGOTAC, cisti oko itd itd a za ovo ti javljam sutra
Imam neku mast dole u kuhinji negdje, mrsko mi sad da čačkam, ali pogledaću sutra. Hvala na ovome :)
Rešavanje sudokua je lek.
Znači radiš sudoku i fokusiraš se da ne praviš tikove, a ujedno i rešavaš. Napraviš tik, pređeš na drugo polje i tako redom dok ne rešiš jedan bez tikova. Rešavaš tako jedno vreme i pomogne ti. Postepeno se smanjuje. Evo, ja sve manje i manje tikujem, a sudoku radim svako veče. Mnogo dobra stvar :)
Mislim da može lok jer je lek pronađen :)
Свака част, добра фора :)
Ај' са срећом :)
Ja klimam glavom, počeo evo već par meseci i ne mogu da izbacim iz navike pa ne mogu .. Samo stojim tako i klimam glavom kao da mi neko nešto priča .. ajde da priča, nego stojim sam u pičku materinu ...
Hahahahaha Kobe al' je tebi do jaja.
Uvek pre sna odižem glavu od jastuka i spuštam. Inače ništa od uspavljivanja.
Stalno proveravam da mi nije otišo rajferšlus na farmerkama.
Diram se za uši, minđuše tačnije - gotovo postojano.
Mašem. U prazno. Ređe - al' ipak mašem.
Često se nađem na sred ulice i ne znam gde sam pošla.
Trzam se na zvonjavu telefona.
Palim i gasim šibice u čaši vode il' ih duvam. To mi je čak najdraža stvar na svetu. Ukratko - prezrela sam i za ludaru.
avvi, probaj da napravis harmoniju od svega toga, da te ne odvedu.
ja namjestam kosti ledja, nekako skljocaju... dakle, fiksrani mi kukovi i ramena, i savijam tijelo lijevo i desno dok ne kvrcnu koscice. to radim po citav dan.
Kad to ne radim, onda podizem desno rame jer imam osjecaj da je nize od lijevog.
Desno oko mi nekako manje od lijevog, a i imam osjecaj da mi je kapak previse slijepljen za oko, to vjerovatno jer su mi duge trepavice pa se dodiruju, a ja imam osjecaj da je do kapka i oka, i onda samo pocnem da sirim oci ko sova.