ISTORIJA-Najveće bitke ikada (po vašem subjektivnom mišljenju)

1. de čače vidiš da se poklopio, ali htio sam ja da on to napiše, da sam sebi sruši kulu :-). i neće mi odgovori na pitanje jer se već gadno sjebao nekim izjavama i neće se još više uvali.

2. ja sem varaždinec varaždinec domovine sin!

3. Е, ово прети да прерасте у још једну "ТИ СИ БОСАНАЦ, ЈА САМ СРБИН МАТЕР ТИ ЈЕБЕМ" тему, тако да закључавајте пре него што дође до покоља...

4. Dalje, ja Glavnog nisam nazvao nacionalistom, jel tako? Samo sam rekao da on među "naše" ne treba da smatra "Srpsko", nego "Bosansko".

Jesi li svestan da bi i ti Kosovo smatrao "svojim" da neko od tvojih predaka nije bio gladan i otišao do hodže da promeni veru?

5. A što se tiče ljiljana, to i jeste kako ti kažeš simbol kršćanstva, što je i normalno da će biti jer su tada na vlasti bili ljudi koji su kršćani.

Kao prvo, ljiljani, pogotovo ovaj "trokraki" su simbol HRIŠĆANA, a ne nekih KRŠĆANA, i to simbolizuje sveto trojstvo i kraljevsku vlast. Opet Čempi, GET YOUR SHIT TOGETHER!

6. jesu li ljudi iz vatikana vatikanci? ili ovi iz švajcarske švajcarci?

A ovo za "povijest", to sam kopirao sa wikipedije koja je sasvim slučajno na HR jeziku, pa zato

vjerovatno sa tuđmanovog fen pejdža si kopirao :-)

meni u pasošu piše da sam srbin. šta ćemo sada? je li njemac koji živi u americi amerikanac?

pitao sam te nešto, odgovori ako imaš muda i ako si siguran u svoje tvrdnje.

7. Da, ja priznajem da su Bosanci prvotno bili kršćani. To je bilo sve do dolaska Turaka. To je vjera, ljudi Božiji. Državljanstvo je nešto drugo.

8. A što se tiče bosanskog jezika, da vas pitam nešto. Naumpadne li vam pođahkad ćuna na sabahu?

9. Da, ja priznajem da su Bosanci prvotno bili kršćani. To je bilo sve do dolaska Turaka. To je vjera, ljudi Božiji. Državljanstvo je nešto drugo.

pa fino je to što priznaješ. ako je jedan njemac na sjeveru evangelist, a ovaj na jugu katolik, jesu li oni različiti narodi?

10. Bosanci kao prvo nisu postojali, postojali su Hrvati i Srbi koji su živeli u Bosni, u srednjem veku čak ni oni nisu mislili niti znali za sebe da su baš Srbi ili Hrvati, a ti "kršćani" su neki oblik hrišćanke sekte, jer su proterani iz katoličke Hrvatske i pravoslavne Srbije. GET YOUR SHIT TOGETER, Champy!

11. Ludi Čače (vidi kako ti nick dobro stoji), ja kažem Krist, a ne Hrist. ;)

12. ko je jedan njemac na sjeveru evangelist, a ovaj na jugu katolik, jesu li oni različiti narodi?

Opet ti miješaš vjeru i državljanstvo... Hajde, jaro moj, malo u školu, neće škoditi da naučiš razliku.

13. A što se tiče bosanskog jezika, da vas pitam nešto. Naumpadne li vam pođahkad ćuna na sabahu?

A ovo je klasika takođe, izvučeš 3 "reči" iz nasumične pećine i predstavljaš svoj jezik kao zaseban. Nikad nećete biti ni nacija, niti ćete imati sopstveni jezik, Srbi i Hrvati u zabludi, i to je to, jebiga. Al' kapiram da vas boli, zajebana je stvar biti bez sopstvene kulture i istorije...

14. ako je jedan njemac na sjeveru evangelist, a ovaj na jugu katolik, jesu li oni različiti narodi?

još jednom pitam.

15. Postoji zvanično ime za tu veru, KRSTJANI, to nema veze kako ti zoveš Hrista, Krist ili Hrist.

16. A ovo je klasika takođe, izvučeš 3 "reči" iz nasumične pećine i predstavljaš svoj jezik kao zaseban. Nikad nećete biti ni nacija, niti ćete imati sopstveni jezik, Srbi i Hrvati u zabludi, i to je to, jebiga. Al' kapiram da vas boli, zajebana je stvar biti bez sopstvene kulture i istorije...

Hahaha, jebote, koji paćenik.

17. Ja paćenik? Ti si taj koji je počeo da provocira. Sad ćeš verovatno da odeš da nas prijaviš sve i onda da nastaviš svoje bitisanje na sajtu, do sledeće prilike da sjebeš više ljudi.

18. Čempi, ti si paćenik, "Naupadne" je reč slovenskog porekla, tj srpskog/hrvatskog, "pođahkad" takođe, "ćuna" je turska, a "sabah" vuče koren 100% iz jevrejskog, od sabat, što znači njihova sveta subota ili šta god, a moguće i da se odnosi na "sabajle", nisam siguran, jer ne znam ovako iz konteksta.

19. Po nacionalnosti. A državljanstvo? Je li piše Srbija ili Bosna i Hercegovina?

Čampi, jesi li ti imao srpski jezik u školi? Dozvoli da citiram samog sebe sa prethodne strane.

Ček, da razjasnim(o) nešto. Ja nikad nisam rekao da je Republika Srpska dio administracije Republike Srbije, već sam ukazivao na to da se radi o istom narodu, i da to nešto ne možeš poreći niti zanijekati pa sve da iz Sarajeva dođe naređenje da se na Drinu postave granice i vojne brigade ekvivalentne onima na granici S. i J. Koreje.

Ti si rođen u Banja Luci i tu živiš. Jeste da ti živiš u paradržavnoj tvorevini RS

Paradržavnoj? A šta je bila NDH u čijem ste se sastavu tako prokleto dobro našli? Zbog nazivanja entiteta koji je suveren i priznat od strane Ujedinjenih nacija, usvojen Dejtonskim mirovnim sporazumom i priznat Ustavom RS i Ustavom BiH zaslužuješ ban. Sram te bilo!

Ludi Čače (vidi kako ti nick dobro stoji)

Lepo. Kad nemaš argumenata, a ti opleti po Srbima. Posle će Thazz i ekipa biti veliki zli Srbi koji su izvršili genocid nad Čampijevim postovima.

I molio bih te da mi odgovoriš na pitanja sa prethodne strane.

Hahaha, jebote, koji paćenik.

Ja paćenik? Ti si taj koji je počeo da provocira. Sad ćeš verovatno da odeš da nas prijaviš sve i onda da nastaviš svoje bitisanje na sajtu, do sledeće prilike da sjebeš više ljudi.

Da li sam dobro razumeo? On dođe na temu, isprovocira ljude koji mu argumentima pokažu da nije u pravu. Te iste ljude izvređa i onda on NJIH prijave da ih udalje sa sajta, a on ostaje tu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.