ISTORIJA-Najveće bitke ikada (po vašem subjektivnom mišljenju)

1. Сад да ја паламудим мало јер се ради о мојој Босни лололо.
    Као прво по мени ни Хрвати као нација не постоје. Права Хрватска је оно око Загреба а и то је Словенско тј. Аустроугарско, остало је све српско али је ради оне велике кризе масу срба прешло на католичанство ради јебене глади учили сте Пилипенду у школи децхко ?? ( да не идем на историјске изворе).
    Е сад, босанци су измишљена творевина, као и ми републикосрстанци, и ви имате српске крви колко и ми, Босна је СРПСКА провниција била, БОСНОМ су владали СРПСКИ ВЛАДАРИ, а то што сте се продали турцима да вас набијају на колац а опет су вас набијали је баш проблем.

2. Champy
    Nisu.

pošto se zna da su u bosni živjeli srbi i hrvati, a neki od njih prešli na islam, to ste sada vi, lako se zaključuje da vi niste nikakav narod nego srbi i hrvati koji imaju drugu konfesiju, islam. zar nije tako? :-)

3. Стефан Твртко I Котроманић (рођен 1338, бан од 1353, краљ од 1377, умро 1391. године) је био краљ Срба, Босне, Поморја и Западних страна.1

Успео је да постане краљ Срба, Босне, Поморја и Западних страна, а крунисан је и за краља Србије (тада је себи додао име Стефан, династичко име свих Немањића, и титулу Краља Срба, Босне, Приморја и Хумске земље) иако никада није успоставио потпуну власт у Србији.

4. Ja sam onda prijavio Buksnu zato što je koristio psovke i vrijeđao je, dok sam ja vodio razgovor po pravilima sajta. A opet smo dobili istu kaznu... Nebitno to.

Vidim da se ovdje kače mnoge titule na mene, pa hajde eto... Nastavite samo. Ja sam i ovakav i onakav, možete da pričate šta hoćete, bole me kurci. Ja samo znam da RS nikada nije bila država, to je paradržavna tvorevina i ništa više od toga neće biti. Pitam se samo zašto im u ličnoj karti/pasošu pod stavkom "državljanstvo" ne stoji "Republika Srpska"...

5. Posle će Thazz i ekipa biti veliki zli Srbi koji su izvršili genocid nad Čampijevim postovima.

Upravo ono što rekoh par puta, klasična bosanska taktika - jedi govna pa se žali.

Ja samo znam da RS nikada nije bila država, to je paradržavna tvorevina i ništa više od toga neće biti.

Kao što reče Thazz:

Zbog nazivanja entiteta koji je suveren i priznat od strane Ujedinjenih nacija, usvojen Dejtonskim mirovnim sporazumom i priznat Ustavom RS i Ustavom BiH zaslužuješ ban. Sram te bilo!

A što se tiče ovoga "ništa više od toga neće biti" - ne bih tako rekao, ali videćemo, ako ne u sledećih 5, onda u sledećih 50 godina.

6. Ja samo znam da RS nikada nije bila država, to je paradržavna tvorevina i ništa više od toga neće biti.

pa što ne spriječite to? :-)

ЏелА
    Posle će Thazz i ekipa biti veliki zli Srbi koji su izvršili genocid nad Čampijevim postovima.
    Upravo ono što rekoh par puta, klasična bosanska taktika - jedi govna pa se žali.

a da vidim moda koji će banovati za ovo. to što on sada cmizdri i ljuti se pokazuje da mu istina ne paše.

e da, u bih postoji i entitetsko državljanstvo. toliko voliš tu svoju državu,a ne znaš joj ustav, bemu miša :-)

7. Ja samo znam da RS nikada nije bila država, to je paradržavna tvorevina i ništa više od toga neće biti.

Ja ti samo mogu reći da te može biti sram. Stidi se.

Pitam se samo zašto im u ličnoj karti/pasošu pod stavkom "državljanstvo" ne stoji "Republika Srpska"...

Ko kaže da ne stoji? Ja prešarao ono BiH i dopisao R. Srpska, Lolololo. Hajde, odgovori mi na pitanja. Molim te treći put. Nije lepo. Budi parlamentaran.

8. Ja samo znam da RS nikada nije bila država, to je paradržavna tvorevina i ništa više od toga neće biti. Pitam se samo zašto im u ličnoj karti/pasošu pod stavkom "državljanstvo" ne stoji "Republika Srpska"...

Pa onda je cela Bosna paradržavna tvorevina jer u sastavu vaše Bosne stoji i ta RS. A ni Škotima nisu Britanci iako žive u Velikoj Britaniji, nego su Škoti, kao i oni Irci što žive u Severnoj Irskoj, Velšani itd.

9. A da ja vas pitam nešto. Evo vi kažete da Bosna ne postoji, tamo - vamo, nastala iz Srbije i to. Od koga je nastala Srbija? Jeste li vi to možda najstariji narod na planeti? Adem a.s. (Adam) i Hava (Eva) su bili Srbi? Isto kao što je Srbija nastala od neke pičke materine, tako je i Bosna nastala iz neke pičke materine...

10. Ja sam onda prijavio Buksnu zato što je koristio psovke i vrijeđao je, dok sam ja vodio razgovor po pravilima sajta. A opet smo dobili istu kaznu... Nebitno to.

Ај не серендај, онда си ничим изазван почео нешто да кењаш. Ал' ја не пријављујем никога, ти си тај који је кренуо па отрчао да се жали.

11. И на сваком нашем документу стоји рс, бих, а колико смо ми вјештачка творевина и ви сте.

12. Champy

A da ja vas pitam nešto. Evo vi kažete da Bosna ne postoji, tamo - vamo, nastala iz Srbije i to. Od koga je nastala Srbija? Jeste li vi to možda najstariji narod na planeti? Adem a.s. (Adam) i Hava (Eva) su bili Srbi? Isto kao što je Srbija nastala od neke pičke materine, tako je i Bosna nastala iz neke pičke materine...

Ви сте настали из Србије, то је довољно. И довољно је да сте настали 600 година после нас, и да је српска босна постојала много прије вас децхко.

13. Evo vi kažete da Bosna ne postoji, tamo - vamo, nastala iz Srbije i to.

Pa onda ovo:

tako je i Bosna nastala iz neke pičke materine...

Nije lepo to što Srbiju nazivaš pičkom materinom, nimalo.

14. A da ja vas pitam nešto. Evo vi kažete da Bosna ne postoji, tamo - vamo, nastala iz Srbije i to. Od koga je nastala Srbija? Jeste li vi to možda najstariji narod na planeti? Adem a.s. (Adam) i Hava (Eva) su bili Srbi? Isto kao što je Srbija nastala od neke pičke materine, tako je i Bosna nastala iz neke pičke materine...

Da, ali postoje države koje su nastale iz plemena, a države koje su nastale iz drugih naroda i država.

15. Опет се делите, говна једна :)
    Добра тема, не знам само који паметњаковић верује да је за време Маричке битке 800 Турака успело да покоље већи део од 60000-80000 српске војске.

16. Daj nek nego banuje ovog Čempija, ako ne za trolovanje, onda za vređanje... inteligencije.

17. Хххахахаха, сад је фазон кад губиш иронично подржи побједника, патетично.
    Крштена србија је настала 892 чини ми се, босна се осамосталила као држава тј. ујединила племена 1200 и неке, тад су владали са њом Срби - Котроманићи. Тек 1400 и неке падају по турке, сви сте ви потурчени Срби. Угледајте се на Мешу Селимовића, лијепо признао човјек.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.