Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A, jebote, vidi jeeeeeee, kako lepa brada! I lik nije loš, ali bradaaaa....... Svi da ste pogledali na tu sliku, ono je remek-delo. ♥♥♥♥
Verujem da je teško, bre depilacija nogu, pa smara, a ne moraš da budeš precizan.
♥♥♥♥♥♥♥
ALI VIIIIIDI GAAAAAAA, KAKO MU JE LEPA BRADAAAAA!
Jeste lepo, ali u neku ruku i jadno kad pomislim koliko vremena taj lik svakodnevno provodi pred ogledalom da bi tako izgledao...Muško bre treba da se istušira, nabaci dezodorans, da se obrije u sedam poteza, stavi afteršejv i izleti napolje! Opet, što manje kose, to bolje, brže se prirodno osuši.
zašto samo muški postuju ovde, ajmo žene
Podsjeti me na primjer ove defke. :)
Sve se slažem, ali kad sam je videlaaaaaa, ma, zajebi sve, ja bih mu sa zadovoljstvom pomagala. :) Vidi jeeeeeeeee! _
Naravno ubacile smo se Nata i ja. :)
Ninka, imam takvog pauka! ALI VIIIIDI JEEEE! :)
Valdemar, dobri zulufi, ma super!
E, da, Nato, đe je biciklo hahahahaha
nisam ja mislio na komentarisanje:)
dajte brade!
Od '99 godine ne mijenjam.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295829_2115322875197_1534718_n.jpg
Haha, eeee, možda bi svet bio lepši da i žene imaju brade. :)
DAJTE! Oće žene bradetinu!
Sad ću da vas snajperišem. Samo još jednom: VIIIIIIIIIIIIIIDIIIII JEEEEEEEEEEEEEE! ♥♥
Na terasi, sređen!
Opaaa!
Sedam godina ne brijem bradu, iz religijskih razloga.
Сад помислих, да ниси можда вехабија :)
Guys, beard or GTFO! Da imaju nešto i žene da kažu na tu foru.
NINKA! Evo je!!!!! Warner je tražijo ženske brade, izvolite, ovo savršenstvo. :)
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247805_110739719081717_1060811230_n.jpg
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH PA KAKO!
Pejnt mađija! lololo
Koliko čelo imaš sunce ti. :)
Još sam sad malo i pocrnela, hvala svevišnjem. :) Ma, ova slika ništa ne bi valjala bez brade. :) Jbg, visoko čelo je odlika aristokrada, ili vanzemaljaca, već sam zaboravila. :) Vidi je. :)
Saci ziljava k'o i ja, imaš svoju sliku na avataru. :P :D Kakva li si bijela, kad si ovdje pocrnjela :D
A, ne, ti si ziljav jer imaš roze majicu, a ja sam sehi jer imam fenomenalnu bradu. lololololo
Ne pitaj, udari sunce u mene i zaslepljujem ljude okolo. xD