Brada i ostale manifestacije dlaka na licu

1. KAJSIJA! :D Bježi, isti sam ti, treba mi 10 dana sunčanja da uhvatim boju. :) Džaba ti slika kad ja imam pravu :P :D Ne toliko fenomenalnu, ipak. :)

2. KAJSIJA!

Vidi fensera, još raspoznaje i boje! :P KAČI ZULUFE!

Ne toliko fenomenalnu, ipak. :)

Haha, da, moja pejnt brada je dovoljna da ulepša sliku. :) Viđela sam, onako se zacrveniš na slikama, mesto da pocrniš, a svuda ona napaćena faca. :3

3. Vidi fensera, još raspoznaje i boje! :P KAČI ZULUFE!

Od muke mor'o da naučim, da se odbranim od dušmanskih ataka. :D A zulufi idu samo dok još malo porastu, sad su mali, pustio sam ih tek 4 dana. :)

Viđela sam, onako se zacrveniš na slikama, mesto da pocrniš, a svuda ona napaćena faca. :3

A jok to, tad sam bio pijan, a 40 stepeni u kafani bilo. :D Faca jes', moram da idem na kurs slikavanja, da naučim da poziram. :P :D

4. ја имам бркове и неку рецимо браду ал није то брада баш.
    негде сам између ван дајка и балбоа.

http://vukajlija.com/brada/462786

5. Zacrveniš se k'o kajsija. lololo aj, za četiri dana da te gledamo, bledoliki!

6. Zacrveniš se k'o kajsija. lololo aj, za četiri dana da te gledamo, bledoliki!

Ako budem raspoložen. :)

7. Ovako lep kao ja ne možeš da budeš, ali dobro, može da se približi tom idealu. :)

8. Tvoja ljepota je za mene apsolut kome težim. :)

9. Ljepota, mnogo lepše zvuči nego lepota! TAKOE, moja ljepota opija, brada najbolji ženski adut!

10. Izgleda da samo ja okačih bradu ovdje...

11. Izgleda da samo ja okačih bradu ovdje...

Okačiću i ja kace nakanim. :)

Ljepota, mnogo lepše zvuči nego lepota!

Normalno. Pa i Vuk je rekao svojevremeno da je najčistije i najljepše narječje u regionu između Nikšića i Trebinjske šume. :) Hercegovina, sine. :)

12. http://cdn.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/goatee.jpg
    Шта све неће измислити... Мени ово не би било лоше, ионако се стално трипујем да ли ми је исто, и тако се гледам у огледало по 10 минута после бријања.

13. Ima da je pustim svuđe kad počne da mi raste lolo

14. Nemam kompletnuuu bradu
    jebem joj mamuuuuuu

15. na ovo naletjeh skoro na nekoj stranici neke šminkerke
    http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523278_279798708787126_1840276776_n.jpg

(otvorite je u novom tabu da vi'te bradu)

16. AAAAAA ŠUKURAC VIDRO AAAAAAA

17. Видро, ја прво помислио да си то ти на слици. лоло

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.