Nba 2k13

1. Не, Р1 је брзо трчање.

2. Ja sa R2 pikam na brzo trčanje, R1 i L1 ne koristim. Onda samo obrni brojeve koje sam ti rekao.

3. Оригинал команде на Сонију су Р2 шпринт и Л2 је био онај што мораш да стиснеш кад 'оћеш неки дриблинг, који је сад бескористан, осим ако 'оћеш да шутираш са десном палијом. А да, може још увек да се загради играч тим дугметом да не у'вати скок. Ја на компу ставим да ми шпринт буде Р1 и тај курац Л1. И ставим да шутирам кругом, јеби га, тако сам навик'о дугогодишњим играњем НБА Лајва 2003, а и појма нисам им'о како је на дифолту намештено до пре пар месеци кад сам игр'о на Сонију.

4. У тринаестици наместите на десни аналог, односно десну печурку дриблинге, и не треба ништа да се држи, да би се радили дриблинзи. Само се дрка та печурка. А ако хоћеш да пивотираш, односно цимаш противника са покушајем шута држиш оно дугме за ИНТЕНСЕ Д, и ролнеш печурку у једну страну да га исцимаш, па после вратиш у другу, aко се мало дуже држи та страна у коју си хтео да га исцимаш играч ће шутирати. Исто добар фазон је када се иде ка кошу а одбрана је близу, стисне се дугме на које се стаје у блок и нека страна на десној печурци и тако се лагано створи позиција за шут. Исто два пута када се стисне то дугме играч направи неки спин, и добија добру позицију за шут. Има пун курац фора, а не могу лепо овако да објасним. Најбоље се научи на ЛЕЏЕНДС КАМП у мајплејер моду. Ту сам поскидао све те потезе.

5. E, a što su promenili za Alley-oop kontrolu, bacio sam dva napada bio dok nisam izvalio.

6. Како оно беше сад за елејуп? Пас и шут?

7. Које срање. Ја покушавао да притиснем у исто време и нема шансе.

8. Sad sam probao sa Dzejmsom, kuca kao lud. Ne znam zasto moj igrac nece. Visok sam 1.91 i imam Dunk 85. Cak sam iz radoznalosti postavio na 95, uz pomoc cheat enginea, i i dalje samo polaze...

9. Треба ваљда уз данк да имаш и снагу, поготово ако си тако низак. Нисам сигуран, можда је и нешто друго у питању, али ја мислим да је тако.

10. Šta je nizak brate koji kurac. Vertikal možda ako postoji i dalje?

11. Треба вертикал да имаш. Мој играч је исте висине, и требало ми је 52 данк и 70 вертикал да куцам. И мораш обавезно да идеш у едит плејер, па сигначр мувс, па идеш скроз доле и наместиш која закуцавања користиш. Ако то не наместиш можеш да будеш и 99 данк, 99 вертикал, али НЕЋЕШ КУЦАТИ!!1

12. А знам да неки курац треба димаш. Снага ваљда треба да буде преко 80 да би им'о онај знак да си куцаџија ил' тако нешто. Оно ново што су направили, сад сам заборавио како се зове.

Е, ал' мене нешто друго занима, ако би неко мог'о да помогне. КАКО ДА ИСКЉУЧИМ АУТОСЕЈВ? Почео сам асоцијацију и направио пар трејдова. Видим да стално нешто меморише и одем да потражим да искључим аутосејв, међутим нема нигде.

Иначе сам почео са Кавсима, довео Хиберта за Волтона и првог пика и Дејвида Лија за Варежаа и првог пика оне тамо године. Онда сам покупио Ти-Мека и Барона Дејвиса од слободних агената.

Прва постава: 1. Ирвинг 2. Вејтерс 3. Мекгрејди 4. Ли 5. Хиберт

Још на клупи имам Дејвиса, Каспија, Томпсона, Мајлса... Има да јебем!

13. Не мож дискључиш аутосејв.

14. ПУ! Ааааа... Џеј-Зи, за ово има да ти јебем Бијонсе!
    http://i49.tinypic.com/25ouxds.jpg

15. Је ли, је л' им'о неко од вас баг да му нестане време и резултат? Иначе имам и неки баг везан за риплеј, ал' за њега ме заболе.

16. Meni stalno izbaciju na neku opasnost od virusa, a kad skeniram ništa mi ne pokaže. Ima još neko takav problem?

17. Много добар нба. После пар дана играња дванаестице са ФИБА печем, вратио сам се новом. Много су боље урађене анимације, графика доста боља.
    А оне зајебанције са дриблинзима не могу да радим на десној печурци јер кад је померам играч шутира на кош. Како да наместим?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.