Prijava

^ Agilni, to je od promaje!

Na prvu naznaku da bi nekoga ne daj Bože mogli jebati pederi, skupi se kuka i motika da brani srpstvo, porodicu, natalitet i koješta, a kada nas jebe država na svakom koraku tu stiskamo zube i tražimo još.

upravo tako. zato što smo pičke. ćuti i trpi, ne talasaj. pa onda bes i frustraciju iskaljujemo na potpuno bezazlenim stvarima. jer bes mora da se iskali. ma, fuj bre. odvratno.

Na prvu naznaku da bi nekoga ne daj Bože mogli jebati pederi, skupi se kuka i motika da brani srpstvo, porodicu, natalitet i koješta, a kada nas jebe država na svakom koraku tu stiskamo zube i tražimo još.

Nis ti to svatila dobro, kad navijači iziđu da brane porodicu oni misle na Saut femili navijačku grupu, to su oni zabranjeni grobari što su im ljucka prava ugrožena onoliko :)

I kog đavola uopšte plaćamo državi zdravstveno osiguranje kada se uglavnom lečimo kod privatnika? Od bruto plate nam odbijaju 4.500 mesečno, a ja stvarno ne znam za šta.
Meni se desi da kod državnog lekara ne odem i po dve godine, to je 108.000 plaćeno kome i za šta?!? Pri tome sam odlazila privatno i kod zubara i kod ginekologa i kod alergologa....Inače bih to morala da platim i u Domu zdravlja i pored plaćenog osiguranja.
Trebalo bi svakome dati slobodu da bira da li želi da ga leči država i odbija mu svakog meseca ili želi da uplaćuje u privatne fondove i leči se kod privatnika. To neće kod nas biti omogućeno nikada!

Pa zene sta cekate? Kuke i motike i lomite beograd. Jebiga, mozda ce tad drzava iz straha otkazati usvajanje takvog zakona.

Nije meni Beograd ništa kriv pa da ga lomim i palim....ne znam, nemam ideju, ali bih nekoga okačila o jajca na banderu, to već može.

krupovrbaski zmaj
kod nas su dureks još uvijek na svu sreću 1,5 eura.

Kaci zadnji put, da prostiš, jeb'o?

" Vi zene mi niste jasne sa tim depilacijama. Pa jel znate da TO ima funkciju bre i kolko biste manje problema imale da se ne depilirate?"-moj (izgleda ne tolko lud) ginekolog

Aj tink vi hev a solusn.

У нормалним условима би логичан потез била нека грађанска иницијатива да се то промени и томе слично. Међутим, ми смо у таквој ситуацији да су нам овакве одлуке сервиране редовно, овакве умоболне одлуке и умоболни потези. Немају људи снаге да свакодневно покрећу неке протесте, петиције...

" Vi zene mi niste jasne sa tim depilacijama. Pa jel znate da TO ima funkciju bre i kolko biste manje problema imale da se ne depilirate?"-moj (izgleda ne tolko lud) ginekolog

А да вам платимо месечни преглед а да се ви ипак депилирате? ллолол

@ natnat

Pa nije ti beograd nista kriv,al tesko da ces moci da polupas ministarku zdravlja , ili premijera ili predsednika. Mlati ono sto mozes jebiga. Pa kad se svi koje mlate bezveze udruze i krenu da polupaju picke onima koji zasluzuju, nesto ce se promeniti. Ovako samo mozemo da bleeeeeeejimo dok nas sisaju.

@ banini

Ja bih tvom pickologu oduzeo dozvolu za rad!
Osecam da ne voli oral, pa mu lako da siri takve bezobrabstine!

:D

Ne znam, nisam ga pitala nit se nudio :D

Elem, od muke teram sprdnju na novonastalu situaciju, stvarno smo zaglibili po svim merilima...

nato, ja ću majkemi da tužim RFZO ako to ne ukinu do nove godine. čiča mi sve lepo objasnio kojim kanalima to sve treba da ide, pa ću da teram do strazbura. ne mora ništa da se lomi. jebo nas ćaćin ćaća, mi srbi bismo samo da lomimo nešto.

Lemajo, idem i ja s tobom u Strazbur!

e banini i meni ginekolog stalno kenjao za brazilku, u fazonu, jebote ženska glavo, pa te dlake imaju funkciju, a da ne pričamo o higijenskim uslovima u salonima (čak i onim najboljim). al preteruju oni malo, kenjuckaju sa tim, jer ako redovono održavaš higijenu, nema te boli glava (što se tiče takvih stvari)

Nista onda, zadlakavimo i pravac Strazbur. :D

Salu na stranu, budu li me otkacili kad odem sledeci put ovim ''pravilom'', nabicu nekom onaj spekulum u dupe. Ili cu da pocnem da foliram da se poradjam, posto ce hitne slucajeve primati a to sto nemam stomak nek objasne spekulumu in the face. Glume oni, glumimo i mi.

Moja koleginica je bila pre nekih 8 meseci na redovnom pregledu i pošlog meseca zakazala novi redovni u Domu zdravlja za sledeću nedelju. Danas je pozvala da proveri da li će je primiti. Rekli da hoće, ali da se plaća...
Lemajo, piši šta treba, pa ćemo da potpisujemo i organizujemo peticiju!

gazimudo, banini, road trip!!!! jeeeee! :P

Od bruto plate nam odbijaju 4.500 mesečno, a ja stvarno ne znam za šta.

osiguranje nije bas toliko jeftino u srbiji ko sto sam mislio, 40€...

elem, odavno je poznato da nasi politicari ne umeju da se bave prevencijom dogadjaja, vec samo reakcijom na rezultate, tako da me ovo ne cudi, samo nastavak drzavne politike ko i do sad.
pretpostavljam da uz dobar sistem prevencije (sistematski u skoli, pregledi besplatni itd...) drzava vise ustedi nego ovako sto nisu besplatni pregledi, a posle moras da pruzis lecenje.

nego privatni lekarski lobi postao jak. jos malo li ojacaju ima ko u americi da te puste da crknes ako nemas da platis i resena stvar... manje siromaha manje problema :(

Ja se ne zajebavam! AKo se racuna misljenje nekog ko nema vaginu ni pregled ko pickologa racunajte na mene.Ako ne, ubacicu vam svoju dragu!