Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Prvi sam na vukajliji xD

2. Pi jbt, sajt propo, ni Dačku nema ko dodabere, samo možda vidra slučajno, ali to zato što je bosonac

3. Da, sada banovanje kao to Frenkijevo ne bi prošlo, čak je i štetno. Tu je Celt u pravu. Ali ne ide baš ni da se dopusti apsolutno sve, teraju se oni što bi se možda ipak zadržali na sajtu.

DAl je to moguće, jel to niko od vas drugih modova nema muda, znanje ili zainteresovanost za odabirom sadržaja.

Ovo i mene kopka.

A ako se ne odabira ono što drugi predlože, onda se ide na sigurice sa Burzumom, Kafkom, Amantinom... pa na kraju dođemo do toga da se i njima odaberu neke stvari koje su suv prosek, ali se ide na to da se kod njih ne može pogrešiti. Pa može, itekako.

I na kraju su na naslovnoj u 90% slučajeva ortački predlozi i loše definicije starijih autora.

4. Sajt propo ko Halo govornica...

5. Bruce
    Šteta je samo što su sa sajta oterani svi koji su išta ozbiljno radili pa je ostao samo škart i poluprosek.

Hvala ti.

6. Nekad je Natnat odabirala kvalitetne reakcije, sad je nema više na sajtu.

7. Madam Piano ima nalog na vukajlija

8. Ja ne kontam kako neko može biti otjeran sa sajta, osim banom. Pa nije to igralište ili politička partija.

9. Naravno kada se govori o definisanju u svakom postu bi na kraju trebalo da stoji

DIGRESIJA deky i njegove definicije, hvala deky, što postojiš u binarnom kodu AJISERGID

10. sajt propo, jer kaizen nema dovoljno vremena, pritiskaju ga rokovi, tako je to u programerskom poslu, a ono malo slobodnog vremena stigne samo da izlajkuje statuse na ekskluziva.ba i opet nazad u editor koda :(

11. Bruce
    Šteta je samo što su sa sajta oterani svi koji su išta ozbiljno radili pa je ostao samo škart i poluprosek.

Hvala ti Bruse.

12. Citaj i od mene

13. citaj starter pack
    C
    I
    T
    A
    J

14. secam se ovog. sto je najgore mislim da sam ja prvi poceo sa ovim i napisao kao pravilo, jer me smaralo da brisem budalama glupe definicije

Za tebe nisam bio siguran pa sam naveo Frenkija :)

Makaronac

Bruce

Hvala ti.

Što se ti vređaš? Poslednja defka pre devet meseci, poster pre dve nedelje, reakcija pre dve nedelje (ove sise ti ne računam, to je apel na najniže i ne pristoji se tvom liku i delu). Za jednog Makaronca ovakav nivo delovanja je isti kao kad mene nema mesec dana uopšte na sajtu.

15. Eh kad bih mogao sad da nađem i slikam tvoje tuferisanje konjino jedna i tvoje i Loksijevo.

16. CITAJ Ne ozb od kako sam počeo da prim platu od 1600€ prestao sam da se hranim plusem JATIC

17. Boxeru, ne seri. Važi ti isto kao za Makaronca - ja pišem prosečno dve defke dnevno. Ti si se pojavio pre tri nedelje i stao, a od onda samo kenjaš po forumu.

Objavite svaki dan po nešto pa mi onda serite kako ste uvređeni mojim postom, a dotle me boli kurac što su vam plitke materice pa čovek ne sme ni santin da vam gurne.

18. Samo psuj :)
    Ajde mamu mi opsuj ili još nešto?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.