Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nemoj da plačeš xD
ja vala, i ja bi bio uvredjen ovim brusovim, a onda vidim i on ostao, pa reko ajd kad smo svi skart i poluprosek sa brusom koji predvodi na listi, sta ima da se ljutim :)
Po mom mišljenju na sajtu nema ničeg novog da bi privuklo pažnju autora. Ako se krenulo sa defkama da bi bili zatim ubačeni posteri i reakcije sad bi valjalo nešto četvrto ubaciti, nešto što bi se ocenjivalo i rangovalo xD
Pobedijo SNS pa ih otero iz kuće na poso. A mislili su da će država sama da se vodi...
inace MOMA je carina, nemojte se sa njim zajebavati
Pisali Makaronac i ja ili ne nije razlog da nas vređaš.
Bruce piše svaki dan i misli da je bolji od nas.
Ko nije na top listi
ne treba da živi.
:((
Daj Bohore ne kenjaj leba ti, od kad se ti tako lako vređaš.
ja vala, i ja bi bio uvredjen ovim brusovim, a onda vidim i on ostao, pa reko ajd kad smo svi skart i poluprosek sa brusom koji predvodi na listi, sta ima da se ljutim :)
Evo ti rekao Celt lepo. Kod mene je i ranije važilo pravilo "Na čelu sa mnom". Ja prvi pa vi ostali. U celoj ovoj priči ja sam najveći škart i poluprosek, a vi me samo pratite. Na kurac mi se popelo kukanje kako ništa ne valja, a ne valja jer nas sve zajedno boli kurac da budemo dobri.
Zapravo, kad bolje razmislim, najveći krivac je zapravo kaizen koga TEK boli kurac za sve nas i sajt ujedno.
Jebote, nisam ovoliko kuraca otkucao za dve godine koliko danas...
KAJZENE DEXCKO ŠTO TE BOLI KURAC ZA SAJTOA
Axaxaxaxax. A jedi govna Gonzo jbg. De se vređam da l si realan i smem da se zakunem da se Makaron sprdao isto.
Elem, Agilni je rekao jednu tačnu stvar. Na sve 3 teme za predlog D, P, R se predlaže ortački ili većinom fejlovi od ubica autora jer noob oće da se isakne tako što će da preloži Burzuma ili Kafku. E JA SAM PROČITAO KAFKINU DEFINICIJU SAD ĆU DA JE PREDLOŽIM.
Za ovo ortačko predljaganje 73 dokaza imam ali ko sam ja da serem kad sam na listi ovde gde jesam zahvaljujući PVT
Ja sam gore predložio način za koji mislim da bi privukao određen broj autora xD
Možda bi onda sajt bio zanimljiviji.
Bruse mislim su ti sjajno povukli paralelu izmedju ovog tvog i onog "hvala vam sto sada vidim sta mislite o meni" tvog
Pseto jedini izvalio
Ahahahah vidi ih što popenili svi...lepo je gledati vas kako se migoljite :d
Inače velika podrška bratu Bohoru. BOHORE IZDRŽI PA IH OPET PRŽI !
Imam i ja sve informacije o tome, uopšte nema spora.
E da, prvi na listi je tek govno, jebote prvi na listi sa hiljadu glasova za četiri meseca? Pa to su pre dve godine nubare dobijale za milostinju da bi išle na čet. Sećam se da smo liku navukli na jednu defku trista pluseva iz čiste zajebancije. Prvi na listi sa hiljadu pluseva? To nije pohvala, to je blam i sramota.
Ne verujem, mislim da je pseto samo jedini rekao
na vukajliji i na svakom sajtu ovog tipa vazi jedno jedino pravilo, a to je da je korelacija izmedju kvantiteta i kvaliteta 1:1
bilo samo sranja na pocetku kad nije bio niko, sad sranje kad opet nema nikog, a kad bila najveca guzva, iskocili neki stvarno dobri autori. ono, ozbiljno dobri i duhoviti ljudi maltene da mogu profesionalno to da rade (sto aj da kazem neki i jesu sa tarzanijom... mada nisu svi tamo sto otisli dobri, i nisu svi dobri otisli).
na pocetku si imao onaj momenat doduse kad je svima sve bilo novo i samim tim i zanimljivo iako je glupo, a sad tog nema.
sve u svemu, kopanje za kvalitetom na websajtu za narodne mase koji nema veliku posetu vam je uzaludan poso, tako da uzivajte u tome sto ima bar neko mesto da se posteno ispricate, posvadjate ili zdrugarite sa nekim i ne trazite nemoguce.
Bruse mislim su ti sjajno povukli paralelu izmedju ovog tvog i onog "hvala vam sto sada vidim sta mislite o meni" tvog
S tom razlikom što je meni sada jasno šta misle o meni pa se tako i ponašam, a moja kritika je realna.