Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. slikana samo od pojasa na dole

2. S tom razlikom što je meni sada jasno šta misle o meni pa se tako i ponašam, a moja kritika je realna.

C. Razlika je u tome sto si se ti neosnovano poneo kao seoska mlada a ova dvojica se sprdaju

3. Bruse nisi svestan koliko u pravu nisi sada.

4. Koga to zabole više?

A ova dvojica se sprdaju koliko sam se i ja onda sprdao.

5. Pa hahahahahhahaha
    U moje vreme ako moje 4 definicije nisu ovde ja nisam računao da je dan prošao.
    Nelol klasičan jebeni. Kazan se posrao sam sebi usta i nagazio petom
    http://www.dodaj.rs/f/l/Pd/2G2z5w6b/1.png

6. A o čemu ja pričam? Stoje popularne pre dve nedelje tri dana prazne, ja napišem tri defke, Bulgakov dve, ne sećam se ko je bio treći - puna lista popularnih. Popišam se ja na popularne u kojima su tri čoveka, ma koliko meni bili dragi.

7. Ti onda nisi to se videlo ne znam što pričamo ispričanu priču. Ja sada zasigurno jesam da ti pokažem kako izgleda a kažem da za Makarona skoro smem da garantujem da je i on.

8. procitajte moj poslednji post sa prethodne strane vrlo je mudar i objasnjava stanje ovde.

9. I to me zabole. Realno je samo da vas dvojica za tri nedelje niste okačili ništa. A to je dvostruko sranje jer ste dobri autori i jer ste time pokazali da vas to više ne zanima.

A to meni kaže da sam dinosaurus i da je vreme da izumrem kao autor. Dakle, u pravu ste bili onda i vi i oni što mi odavno govore da je vreme da prestanem.

10. lol Brus ja se zajebavao hahahah
    jes eto popizdio sam
    još nas napuši :D

11. Ja prvi ne čitam ništa jeri neću da rizikujem da izgubim pravo Agilnog da ocenjujem npr zbog Kazanovog algoritma ili kako se zove koji je kerov kurac.
    Lol Counte za ovu osečenu sliku. Dobar skeč brt

12. Dobar onaj celtov post na prethodnoj strani, vrlo je mudar i objasnjava stanje ovde.

13. A vi još pamtite šta sam onda rekao? Pogodilo vas što sam bio uvređen?

Lepo od vas, nisam znao da ikog na sajtu može pogoditi činjenica da sam ja uvređen.

14. Shomy23

Dobar onaj celtov post na prethodnoj strani, vrlo je mudar i objasnjava stanje ovde.

HAHAHAHHAHAHAHAHA
    Prca Bugarin Bugarina. Preljepo
    Bruse eto vidiš da jeste. Nisi se lepo poneo onda.
    Stvarno ne mogu da pišem definicije za 7:1 krajnjim skorom. Nemam volje jbg. To moraš razumeti

15. Aj da pišemo popularne.

16. Jel zna neko Nemanju iz Beograda ?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.