Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Koliko ste vi neobavesteni... E, da vi znate ono sto ja znam o sajtu...

;-)

2. Koliko ste vi neobavesteni... E, da vi znate ono sto ja znam o sajtu...

ti si nelojalna konkurencija, neuračunljiv si u tom slučaju

3. CKM nisi ti najbrzi komentator, Javio je majstor bio u komentarisanju.

Gotovo omatoreo je on... :)))

4. ali je zato CKM dobio svoju defku u rekordnom roku

5. Ko je najbrše ušao u top 100? Straja?

6. Манијаче ја мислим да је заправо "лоло" нека врста замене за смајли. Дубоко је усађено у човековом бићу да жели да буде правилно схваћен у комуникацији, па пошто писана реч може да буде вишеструко протумачена, он посеже за лоловањем како би се боље схватила његова мисао. Маса је прогласила смајлије педерским (не мислим на Гамбија због дефке) па је онда у лоловању нађена алтернатива.
    1) објаснио лоло - Вукајлијашки прихваћено понашање
    2) објаснио :D - Педерско понашање
    ---------------------
    1) које срање, минус лоло - Вукајлијашки прихваћено понашање
    2) које срање, минус :D - Педерско понашање/качење педерски смајли дефке
    3) које срање, минус XD - Дунав те не може опрати
    4) које срање, минус :PpP - Види под 3), само још горе

7. Ovo što šomi kaže mada jest lolokanje smorilo za medalju
    ajd vratimo gejsmajlije u modu evo ja ću prvi da komentarišem sa ":D" lolo
    Sad kad pogledam neke moje ranije postove i komentare nit sam stavljo smajlije nit lolokanje koje tad doduše nije postalo popularno na sajtu izgleda mnogo normalnije mada neke komentare nemožeš staviti bez smajlija jer ljudi su postali preosetljivi i sve shvataju ozbiljno ako ne napišeš "lolo" ili ":DP"

8. Ko je najbrše ušao u top 100? Straja?

Kaizen, Reservoir i ekipa koja se među prvima registrovala, LOL. Mislim logično je. Valjda... :)

9. Barakuda i Rokenđel, njihova godišnjica i Džimi.

Jel zna neko ima li ta tema iđe?

Džimija su prvog načiču te u gradu.

10. Kaizen, Reservoir i ekipa koja se među prvima registrovala, LOL. Mislim logično je. Valjda... :)

Lepo kažeš, prvih sto autora. :)

11. ni kurd ne zna sve :), imao je dugu pauzu.

12. Ко је први срамно театрално одлазио са сајта па се враћао? И ко је први у томе, ценим да је Локси бој ал' можда има неко старији са мање осећаја за стид?

13. Ma kakav Loksi, bilo je tu tetralnih odlazaka pre nego što smo i ja i ti registrovali.
    Evo nekih: http://vukajlija.com/forum/teme/18142-lesi-se-vraca-kruci

Evo Kurd na primer u maju 2009'te se oprostio, zamisli kad je čoveku dopizdio sajt a ti se nisi ni registrovo a koliko si ti ovde :D

14. Loksi je 100% najbolji al nije prvi.milim da je melk prvi otvorio temu u te svrhe al nisam siguran
    EDIT e da kurd je pre njega

15. Сва виђенија имена су се изменструалисала, ово није добро, није добро О.о

16. "Da bi postao leptir, moras biti gusenica"
    -Ja

17. aj čime se bavite, nego što pojma nemate haha. super :)

18. jebote, Surovi se bas trudio da opravda nik...dajte link, ako ima neko, od toga što je fejz digo puč na njega, baš me interesuje..
    U stvari, bilo bi kul da neki stariji član otvori temu gde bi se zapisivali važni događaju na Vukajliji..

19. Surovi

aj čime se bavite, nego što pojma nemate haha. super :)

боли нас курац, нама је забавно :)

20. U stvari, bilo bi kul da neki stariji član otvori temu gde bi se zapisivali važni događaju na Vukajliji..

:D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.