Prijava

U julu iduće godine Hrvatska ulazi u EU. Kakav će to imati efekat ne region?
Hoće li nas Hrvati dodatno zajebavati zato što im se može? Hoće li se nešto od (eventualnog) napretka iz Hratske donekle preliti i na ostatak regiona po nekom principu spojenih posuda. Hoće li biti otežano putovanje kroz Hrvatsku i hoće li nas više zajebavati na granicama? Hoće li Hrvatska pozitivim primjerom uticati na političare u BiH i Srbiji? (i na javno mnjenje) Hoće li se Srbija i Bosna "požuriti" da stignu Hrvate?

itd. razna pitanja, to sve pod uslovom da se EU ne raspade uskoro, ili da se Srbija totalno strateški ne preorijentiše ka istoku.

Kad su Bugare i Rumune primili, Hrvati im dođu kao neka vrsta Švajcaraca.

Pravo pitanje je oćel izvoz dodatno da se sjebe

Ја мислим да на нас никаквог утицаја неће имат, ни добро ни лоше. Кога боли курац.

ovo što kaže kizo, jer mi pun kurac izvozimo tamo kod njih, i mene interesuje kako se će ovo odnositi na našu ekonomiju i trgovinu.

Неће знати где им је дупе, а где глава, минимум пет година, а за то време јача краљев лоби у Србији, удружујемо се са мајком Русијом, у Винчи настављамо с пројектом нуклеарне бомбе, осигуравамо да нас нико не сме преко погледати у региону. За то време, у Хрватској, Анте, Стипе и остале им колеге полицајци уживају европску плату од 1200 евра, а сиротиња јадна нема круа да једе. Због тога се тајкуни и остали хрватски велепоседници удружују са полицијом и проглашавају полицијску хунту(само на први поглед, јер су ипак главни и одговорни управо они тајкуни) и објављују акт којим озваничавају да су Тесла и Андрић били Хрвати. То свакако не одговара нашој земљи, те тијеком ноћи транспортујемо 10000 најспособнијих Цигана на њихову територију и гледамо како им војна техника пропада у недостатку бакарног ожичења.

E, kurac. Ima da konačno aktiviraju androida u kojeg je presađen Titov mozak, a onda će Tito 2.0 da nađe ključeve Atlentide.

Potrebno je riješiti pitanja granica sa Hrvatskom prije nego što uđu u EU, inače će možda da jebu malkice.

A kako će oni to ući u EU posle smaka sveta?

Ma to je sistematka provokacija Srbije. Ne teba njima ništa više iz Hrvatske, more i ostrva su im već otkupili. A i autoputevi su stranjski. Hoće da provociraju Srbiju preko Hrvata, nije im dovoljno Kosovo.
Što se tiče prolaza kroz Hrvatsku, pa već nas dovoljno jebu na graničnim prelazima, i na ulazu i na izlazu. Valjalo bi da se napravi autoput Gradiška-Bijeljina, pa da nas vidi Bog.

Oni će samo još više da najebu u EU. Bio je referendum kod njih, izlaznost je bila 44%, od toga je za EU glasalo 66% što je nekih grubih 30% od ukupnog glasačkog tijela. Na kraju su ti glasači odlučili.

To, to, samo neka ih siromaše, mater im vatikanskoustašku, za bolje i nisu.