Prijava

Piće koje sam nekad mogao da nazovem omiljenim...u svim oblicima. Dok su ga drugi (pre svega mislim na tadasnje drustvo iz osnovne) izbegavali zbog gorčine, ja sam baš zbog toga uživao u njemu. U poredjenju sa njim, kola mi je bila drugorazredno piće. I onda se nešto desilo. Čini mi se da je polako,ali postepeno,postajao sve sladji i sladji. Sada je odvratan,sladji je i od same kole. Tonik, nekad poznat po gorčini,danas je odvratna šećerna vodica.........Ne mogu samo pouzdano da tvrdim za pomoradžu,taj sam slabije konzumirao. Inače,šveps više i ne pijem.

E sad, koliko znam...fabriku švepsa,ili šta već, otkupila je sama Koka kola....čini mi se da su primenili strategiju: što više šećera, više će se piti, više ćemo para zaraditi. Avaj,šta vi mislite o ovome,jeste li primetili nešto i koliko ste upućeni u ovu priču?

tonik ili biter lemon?

Тооо! Још једна беспотребна тема!

Masonska govna uništiše sve što valja!

Država durati nešto!

Na sve sam mislio.

Yeah, čini mi se da sam napravio temu u "raznom". Koji su kriterijumi za vaznost ovde?

1000 poena za otvaranje tema. Nije da ne volim spemovat, al ne mogu spemovat kako treba na ovakva govna.

Подржавам Зоранов предлог.

Mogu li te poene trampiti negde za bambije?

Možeš da nam kažeš čiji si dupli.

Sveps mi omiljeno pice i moram reci da ima malo istine u tome sto zboris. Al i dalje mi dobar. Jedina stvar koja me nervira u celoj prici je to sto cena kole od 2L je ekvivalent svepsu od 1,5. E za to bi im jebo mamu.

Al nije iskljuceno da se i ukus menja tokom odrastanja, majku mu.

И мени је швепс омиљено пиће, само битер лемон додуше. Ал' опет не капирам чему ове теме.

Serloce,hteo sam da proverim da li sam lud.......Ili je to ,kao sto musssashe tvrdi, posledica odrastanja....u sta cisto sumnjam.

aha, tonik. ja ga pijem samo sa džinom tako da nijesam primijetio razliku.

Od kako se Limun Fanta ne proizvodi za mene sokovi ne postoje!

ja se izvinjavam sto smetam, nisam neki fan svepsa, dosao sam samo da pitam da mi neko da link od teme za fantu sokatu, ne mogu da nadjem nikako majku mu

Pa i kokakola nije svuda ista, kod nas je slađa, u Grčkoj kiselija, tako nešto, svakih nekoliko godina se iznova radi istraživanje kakav ukus narod voli, pa se menja. Tako je verovatno i Šveps promenjen.