Prijava

Македонци су измишљена нација. Имају кризу идентитета, што је разумљиво. Пропаганда им се своди на то да су потомци Александра Македонског. Александар Македонски био је Грк. Македонија је област у Грчкој. Македонци су мјешавина свих народа који су се нашли на том простору, највише Срба. У њиховој земљи има много Албанаца који имају јак лоби и они им трују мозак. Повезани смо са њима само по вјери и по писму, јер велика већина њих припада групи народа који се зову "Јужни Срби". Они то наравно поричу. Suma sumarum, Македонци су измишљена нација, као и металике, купусари, педери, пензионери и картачи шаха.

Територија данашње Македоније је оно што је Србија после балканских и I светског рата требало да насели својим живљем. Десетковани у овим покољима, Срби нису имали снаге, ни воље, а ни памети да се множе и да насељавају ове територије. Е сад, већи јебачи од нас то користе и отимају - природно. А после ових ратова, свако је узео своју Македонију сем Срба. Грци - Егејску (до Солуна), Бугари - Пиринску (до Банског). Оно што сад сви својатају као Македонију је у ствари српски део коме смо ми сами дали аутономију.

фатал кобјаснио

Pobogu, zajdi zajdi je stava svpska pesma

лолололололололо

Svi su Srbi, od Nordije do Sparte i od Berlina i Drezdena do Japana. I dokle god poricemo i ugnjetavamo druge nacije, Dokle god im skidamo znamenja i branimo jezik, zivecemo u sve manjoj i manjoj drzavi. Al ce bar u toj drzavi da ostanu samo pravi Srbi-Pravoslavci, ponosni Srbi patrijote. Dok je cenzurisane i falsifikovane istorije necemo se mi iz mrtve tacke pomeriti. Kad je to Makedonija bila u sastavu Srbije pa da se toliko polazu prava na nju i na ljude koji zive u njoj?

Ja imam plan kako da uđemo u EU sledimo primer Makedonaca! Samo umesto da se pravimo grci izigravamo nemce ne moramo ni jezik da menjamo samo ga malo lupimo po akcentu i dignemo spomenike nemačkim filozofima i opa eto nas u EU!!!!!!
Evo ja ću odma da počnem da pričan nemačkim akcentom
lölölölölölölölölölölölö

Хахаха, одлична идеја, Душане. Само да прође тенксгивинг деј да нас Американци због

lölölölölölölölölölölölö

не замене за ћурке и све нас покољу...

Duško, burazeru, a šta ćemo sa činjenicom da bi se nama pripisali svi nacistički zločini i da bi se opet otvorio sud u Nirnbergu za reviziju nacističkih genocida koji bi direkt povez'o Mladića i Geringa?

Duško, burazeru, a šta ćemo sa činjenicom da bi se nama pripisali svi nacistički zločini

A zar nisu?

i da bi se opet otvorio sud u Nirnbergu za reviziju nacističkih genocida

A zar nije?

koji bi direkt povez'o Mladića i Geringa?

A zar neće?

A zar nisu?

Pa nisu još svi. Razmišljaju se za one zločine u Smolensku i rekli su da imaju nova saznanja o poreklu upravnika logora Aušvic.

A zar nije?

Nije, ali biće vrlo uskoro, čim im stigne potvrda o poreklu tog upravnika i čim povežu DNK Mladića sa DNK pronađenim u šumi u Smolensku.

A zar neće?

Naravno da 'oće. Zato i ka'em da treba da izaberemo neki drugi narod. Ja sam recimo za Slovence. Kulturna mala nacija, nikad nisu ništa loše učinili, samo im prenaselimo onaj parking od države, napravimo živi pičvajz i asimilujemo se najbolje moguće, tako da ovi iz Jeurope ne prepoznaju tko je tko i onda više nismo velikosrboćetnićki zločinci.

oni su sloveni...sa grcima nemaju veze,pogotovo sa aleksandrom makedonskim,jer dok je on ziveo,makedonci su bili zajedno s nama negde u picki materinoj daleko od njega...

To ti je isto ko što mi svojatamo Dušana Silnog ili bilo kog Nemanjića.

Samo što mi to radimo sa ličnostima od pre 900 godina, a oni od pre 2500 godina, odnosno oni su malo više preterali.