Македонеци - Грци или само стереотипи?

1. Македонци су измишљена нација. Имају кризу идентитета, што је разумљиво. Пропаганда им се своди на то да су потомци Александра Македонског. Александар Македонски био је Грк. Македонија је област у Грчкој. Македонци су мјешавина свих народа који су се нашли на том простору, највише Срба. У њиховој земљи има много Албанаца који имају јак лоби и они им трују мозак. Повезани смо са њима само по вјери и по писму, јер велика већина њих припада групи народа који се зову "Јужни Срби". Они то наравно поричу. Suma sumarum, Македонци су измишљена нација, као и металике, купусари, педери, пензионери и картачи шаха.

2. Територија данашње Македоније је оно што је Србија после балканских и I светског рата требало да насели својим живљем. Десетковани у овим покољима, Срби нису имали снаге, ни воље, а ни памети да се множе и да насељавају ове територије. Е сад, већи јебачи од нас то користе и отимају - природно. А после ових ратова, свако је узео своју Македонију сем Срба. Грци - Егејску (до Солуна), Бугари - Пиринску (до Банског). Оно што сад сви својатају као Македонију је у ствари српски део коме смо ми сами дали аутономију.

3. фатал кобјаснио

4. Pobogu, zajdi zajdi je stava svpska pesma

5. лолололололололо

6. Svi su Srbi, od Nordije do Sparte i od Berlina i Drezdena do Japana. I dokle god poricemo i ugnjetavamo druge nacije, Dokle god im skidamo znamenja i branimo jezik, zivecemo u sve manjoj i manjoj drzavi. Al ce bar u toj drzavi da ostanu samo pravi Srbi-Pravoslavci, ponosni Srbi patrijote. Dok je cenzurisane i falsifikovane istorije necemo se mi iz mrtve tacke pomeriti. Kad je to Makedonija bila u sastavu Srbije pa da se toliko polazu prava na nju i na ljude koji zive u njoj?

7. Ja imam plan kako da uđemo u EU sledimo primer Makedonaca! Samo umesto da se pravimo grci izigravamo nemce ne moramo ni jezik da menjamo samo ga malo lupimo po akcentu i dignemo spomenike nemačkim filozofima i opa eto nas u EU!!!!!!
    Evo ja ću odma da počnem da pričan nemačkim akcentom
    lölölölölölölölölölölölö

8. Хахаха, одлична идеја, Душане. Само да прође тенксгивинг деј да нас Американци због

lölölölölölölölölölölölö

не замене за ћурке и све нас покољу...

9. Duško, burazeru, a šta ćemo sa činjenicom da bi se nama pripisali svi nacistički zločini i da bi se opet otvorio sud u Nirnbergu za reviziju nacističkih genocida koji bi direkt povez'o Mladića i Geringa?

10. Duško, burazeru, a šta ćemo sa činjenicom da bi se nama pripisali svi nacistički zločini

A zar nisu?

i da bi se opet otvorio sud u Nirnbergu za reviziju nacističkih genocida

A zar nije?

koji bi direkt povez'o Mladića i Geringa?

A zar neće?

11. A zar nisu?

Pa nisu još svi. Razmišljaju se za one zločine u Smolensku i rekli su da imaju nova saznanja o poreklu upravnika logora Aušvic.

A zar nije?

Nije, ali biće vrlo uskoro, čim im stigne potvrda o poreklu tog upravnika i čim povežu DNK Mladića sa DNK pronađenim u šumi u Smolensku.

A zar neće?

Naravno da 'oće. Zato i ka'em da treba da izaberemo neki drugi narod. Ja sam recimo za Slovence. Kulturna mala nacija, nikad nisu ništa loše učinili, samo im prenaselimo onaj parking od države, napravimo živi pičvajz i asimilujemo se najbolje moguće, tako da ovi iz Jeurope ne prepoznaju tko je tko i onda više nismo velikosrboćetnićki zločinci.

12. oni su sloveni...sa grcima nemaju veze,pogotovo sa aleksandrom makedonskim,jer dok je on ziveo,makedonci su bili zajedno s nama negde u picki materinoj daleko od njega...

13. To ti je isto ko što mi svojatamo Dušana Silnog ili bilo kog Nemanjića.

Samo što mi to radimo sa ličnostima od pre 900 godina, a oni od pre 2500 godina, odnosno oni su malo više preterali.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.