Neljudi i njihovi postupci

1. Čoek napravio desetero djece i onda ih sve napustio, otišao neđe u pičku materinu, kaže - nije ovo za mene.

Pa ja bih take streljao, leba mi.

2. Ја мислим да о њима нема шта да се прича, тј. ни не заслужују..

3. Заправо има, волим да слушам приче о оваквим ликовима.

4. Čoek napravio desetero djece i onda ih sve napustio, otišao neđe u pičku materinu, kaže - nije ovo za mene.

Pa probao čovek jel' mu ide, pa vidi da mu ne ide i eto... ;-))

5. Ma mator čoek, najstarije dijete ima 21 a najmlađe nepunu godinu. Znači, 20 godina i desetero djece mu je trebalo da skonta? Pa jebem ti ja onu mater u usta nesposobna.

6. E, a zbog čega sirotinja naštanca buljuk djece? To mi je baš neljudski. Ne možeš sebe 'raniti, pa još napraviš sepet žgadije, da i oni nemaju 'ljeba! Pa stvarno...

7. Ma nije nesposoban, samo je skot.
    Takvi su se nekada ubijali kamenom u potoku...al' ga prvo na'raniš kačamakom, da ne umre gladan...

8. Čoek napravio desetero djece i onda ih sve napustio, otišao neđe u pičku materinu, kaže - nije ovo za mene.

Možda ga je kod Hađića satro voz?

9. Glupava država, da su mu kupili računar i uplatili net stao bi posle drugog...

10. Sedeli smo najopuštenije na klupi ispred zgrade i neka isfrustrirana babetina koja nema ni "kučeta i ni mačeta" s četvrtog sprata prosula puuuunu kofu vode nama na glavu jer smo "galamili" u četiri popodne.
    To je za mene đubre najgore! Nečovek je blaga reč.
    Eto.
    Pu!

11. Možda ga je kod Hađića satro voz?

Хахахахахаха
    ИЗМЕНА: Коментар испод овог се односи на коментар изнад овог.

12. ^ Hehehe u fazonu: "Pošten svet spava!"

13. prvo bih rekao da nema toga da je neko bio dobar covek pa postao pizda...

ili si dobar covek ili si pizda...oduvek...iz pizde tesko moze da postane dobar covek, moze ali tesko...od dobrog coveka ne moze da ispdne pizda nikad...

ako je ispao pizda uvek je i bio pizda ali se vesto prikrivao...

14. iz pizde tesko moze da postane dobar covek

A odakle može? Iz rča?

15. pizda je karakterna osobina a picka je polni organ...

16. Možda ga je kod Hađića satro voz?

Ауууу рођече каква побједа!

17. Pre nekih dan videh u Idei akvarijum pun riba koje ne mogu da se pomere jedna od druge, otvaraju ona usta pokušavajući da dišu i tako čekaju svoju smrt... Gledala sam u taj prizor neko vreme i nešto mi puče u srcu, umalo da napravim scenu i urliknem :"Pustite ih u okean!", ali nisam bila sigurna, da nisu rečne ribe... Uglavnom, za mene je i ovo horor i nečovečnost. Jebite se ljudi koji jedete meso, zbog vas mi dođe da postanem kanibal. :)

18. Jebite se ljudi koji jedete meso

Ah, ajde da počnemo da hranimo životinje sa ljudskim mesom jer je stvarno nezamislimo da čovek jede životinje. Šda drugo da jedem ako neću mesine?

19. A jebi ga, nemoš svima udovoljit. A i u ovom trenutku mi krca purac za ribe. Šta da im radim, osim da ih jedem?
    DYE FUCKING FISH, DIEEE!

RIP fishes

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.