Prijava

Ah, ajde da počnemo da hranimo životinje sa ljudskim mesom jer je stvarno nezamislimo da čovek jede životinje. Šda drugo da jedem ako neću mesine?

Kako me iznervirao postupak advokatice da iseli porodicu iz stana u kojem su godinama živeli i to bez da im se uruči poziv za sud. Sve mi to smrdi na prljave radnje. Što se nije bavila traženjem bivšeg vlasnika firme u stečaju koji je dva put prodao stan i od njega traži ukradeni novac? Uh! Da mi je da se vidim sa njom pa da joj raščerupam kosu i dam joj nekoliko činjenica zašto to nije njen stan. Pa onda pravac u policiju na ispitivanje kome je platila i koliku sumu za prinudno iseljenje oštećene porodice i u kakvoj je vezi sa sudijom.

A pandura bih podvrgla mentalnom dograđivanju kod japanaca, da mu ubace softver koji mu nedostaje. Ne bi me čudilo da je i njega platila. Pu!

Pre par godina jedan klinjo (burazer mog drugara) oboleo, ali ono ozbiljno. Bila akcija, apeli za donacije preko lokalnih televizija, skupljala se kinta za operaciju. Na kraju, sve troškove je platila država, klinjo prekostao, njegov ćale kupio Audija... Pravi srpski hepi end.

Bio ja u osnovnoj, imali pismeni iz srpskog, unapred se znala jedna tema (znalo se da će biti vezano za neku lektiru, valjda pokondirena tikva il tako nešto). I sad na pismenom ona navata dve neke ribe sa puškicama kako sa njih prepisuju gotov rad. Jednoj odmah zapiše keca i izbaci je, dok drugu izbaci, ali joj pregleda rad i da 4. Meni je to toliko bilo ljigavo i jadno (napominjem bejah osnovna, to mi je bio prvi susret sa jadnošću i otkrovenje da su ljudi govna) da sam ja prigovorio, a nastavnica se pravdala kao ja sam njoj pregledala i videla da ona nije ništa prepisala sa pušlice, mamu ti jebem raspalu što i ovoj drugoj nisi prvo pročitala seme ti se zatrlo. To me toliko iznerviralo da ja to nikada neću zaboraviti, to je bila čista nepravda pred očima svih nas 30, da mene to i danas proganja, a ovoj nastavnici ni ime ne mogu da zaboravim, i za mene će uvek biti govno ljigavo, da joj na samrti ne bih čašu vode dohvatio.
BTW u prvom osnovne (koji sam završio u Kninu) učiteljica mi za kraj zaključila 4 iz srpskog samo zato što sam PRIČAO (a ne pisao) ekavicom a ne ijekavicom. Osakatila me njena govnjivost za ceo život da vučem tu četvorku, jer je gomno.

Bio jedan neljud koji se oženio jednom gospođom koja je imala dvoje dece iz predhodnog braka. Dobili oni dete, devojčicu. Posle nekog vremena on neće da to dvoje njene dece iz predhodnog braka žive sa njima troma, nego da idu kod dede i babe da žive s njima. Žena se naravno nije s tim složila i on ostavio i nju i decu i ošo. Posle pogino u saobraćajci.

E da, jebe i profesorke i njihove ćerke. I razbija se od para koliko krade po tim žurkama i putovanjima.

Ako ikada budu snimili film o njemu sigurno će ga glumiti Bili Bob Tornton :)

Evo upravo ruse jednu trafiku kod mene u kraju,koja postoji vec dugo...kapiram da je ruse samo da bi je zamenili novim ''boljim'' trafikama koje su po novim standardima,odnosno kako bi neki Miskovic otvorio svoju trafiku...a radnici i njihove porodice kukaju i protestuju...ali dzabe...kad su licimuri resili da ih uniste :S