Najružnije srpske riječi

1. hmelj, jedna od najružnijih

2. Daždevnjak.
    Dok izgovaraš ovu reč proizvodiš zvuke proliva, a inače su veoma fine životinje, pre 20 godina sam gajio jednog u šahti, ima šake kao čovek :)

Kobilica.
    Deo za gitaru ( a i deo broda), nazvan po kobili od milošte?

Žaluzijane.
    Ne mogu da smislim užasniju reč od ove, kada je neko izgovori dođe mi da izvršim veliku nuždu.

3. meni se prevrne želudac kad neko kaže npr ''oblili ga GRAŠCI ZNOJA''...na to grašci znoja se ježim...to kad je neko debeo pa mu se na nausnici i po čelu stvore onako ko loptice znoja

4. KAMATE

Podsjeća me na Kamo te?
    - u pičku materinu...eto kamo!!

ili

- u jebeni mozak..eto kamo!!

5. Хехе, није дојебана Комад, саће промени профил слику да је лајкујемо :)
    Најружнија реч: штоф.
    или је то немачка реч?

6. Буђелар.
    Као нешто буђаво...

7. http://vukajlija.com/mrtvi/236021

И глагол спрдати (се) је почео да се користи као прелазан и то ми баш пара уши.

- Ма то ме он спрдао.
    - Марко и Милан срдају Перу

Одвратно.

8. е Стивене ако ми верујеш дошао сам на тему да хејтујем управо то!

Одвратно

+1

9. Gomoljika.
    Kurton
    izlučiti
    patrljak

ED: Ispade haiku priča od ovijeh ogavnijeh riječijeh, hahaha!

10. Mandatar-valjda nemacko, ali nervira
    Kosmet- imas KOSOVO i METOHIJU i kaki kurac kosmet
    obrok, nasilje, potrosac...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.